“Μην αμελήσετε. Πάρτε μαζί σας νερό. Το μέλλον μας έχει πολλή ξηρασία” (*)

Σε επίπεδο επικοινωνίας οι πρόβες του Μητσοτακισμού έχουν γκεμπελικά χαρακτηριστικά

5111262 1 Large

Σε παλιότερο σημείωμα είχαμε γράψει ότι η επιχείρηση καταστολής και βίας Χρυσοχοΐδη – Μητσοτάκη στις επετείους της 17ης Νοέμβρη και της 6ης Δεκέμβρη είναι πρόβες τζενεράλε. Πρόβες για το αξιόμαχο του αναβαθμισμένου μηχανισμού βίας και καταστολής εν όψει των κοινωνικών αντιδράσεων που θα προκύψουν οσονούπω από την ολέθρια πολιτική του Μητσοτάκη. Χαράς ευαγγέλια για τους φουσκωτούς των ΜΑΤ και των λοιπών κρανοφόρων της υποκουλτούρας της βίας αφού καλύπτονται από τις δηλώσεις του σερίφη Χρυσοχοΐδη ότι “η Αστυνομία είναι λιγότερο βίαιη και τη χαίρεται ο κόσμος”.

Σε πολιτικό – ιδεολογικό επίπεδο η όξυνση της κρατικής βίας (της μόνης νόμιμης και αποδεκτής κατά Βορίδη) συνοδεύεται από επιθέσεις εναντίον της “άτακτης” Αριστεράς η οποία “λέει μεγάλες κουβέντες περί δημοκρατίας που κρύβουν μια παρακμιακή, βαρετή και ανυπόληπτη στάση” σύμφωνα τον Υπ.ΠΡΟ-ΠΟ!!!

Σε επίπεδο επικοινωνίας οι πρόβες του Μητσοτακισμού έχουν γκεμπελικά χαρακτηριστικά. Οι μεγαλοσχήμονες των ΜΜΕ ακονίζουν τα “μαχαίρια” τους. Δοκιμάζουν την ετοιμότητα των πρωτοκλασάτων της πληρωμένης δημοσιογραφίας, προκειμένου να πλήξουν τον βασικό αντίπαλό τους, τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουν να είναι σε ετοιμότητα για την “πρεμιέρα” των εκλογών όποτε αυτές γίνουν. Με βιομηχανική παραγωγή fake news, παραπληροφόρησης, παρακολουθήσεων, συνομωσιολογίας, ειδήσεων της κλειδαρότρυπας, και ότι μπορεί να φανταστεί ο νοσηρός τους εγκέφαλος στον υπέρ πάντων αγώνα διαιώνισης του συστήματος εξουσίας τους.

Δεν μπορούν να συγχωρήσουν τον Τσίπρα, εκτός όλων των άλλων, και για το γεγονός ότι δεν υποκλίθηκε στη “γάτα Ιμαλαΐων” και στη διαπλοκή- διαφθορά. Αμφισβήτησε τα προνόμιά τους, τα δάνεια με “αέρα”, την επί δεκαετίες πειρατεία των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων και τους ανάγκασε να πληρώσουν στο Δημόσιο. Τώρα που ο Μητσοτάκης ξηλώνει το νόμο Παππά, που τους ξαλαφρώνει από χρέη και οδηγεί στην ανεργία πλήθος εργαζομένων στα κανάλια τους, λέτε να αφήσουν ήσυχους τους Μαδουριστές που τόλμησαν να τα βάλουν μαζί τους; Θα επιστρατεύσουν με πρόγραμμα και χειρουργική ακρίβεια, ό,τι χυδαίο έχουν χρησιμοποιήσει κατά καιρούς στο παρελθόν προκειμένου να τους αναγκάζουν σε διαρκή άμυνα. Από τον “χουντικό πατέρα” και τα “πούρα” του Τσίπρα, τις κασέτες Μυωνί σε νέα επεισόδια, τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα, …. το αντίσκηνο του Τσίπρα που ΘΑ στήσει δίπλα στο εξοχικό του, κλπ. Χώρια οι μετοχές του Τσακαλώτου, τα ρούτερ και οι περίεργες μυρωδιές του Μαξίμου!!! Έχει πολλά ο ακροδεξιός μπαξές της φαιάς προπαγάνδας. Αρκεί να μην ασχολούνται οι ψηφοφόροι με το βρώμικο χρήμα της παρασιτικής μεγαλοαστικής τάξης. Να μην ασχολούνται με τη διεφθαρμένη πολιτική ελίτ της Δεξιάς των off shore, των σκανδάλων της Novartis, της Siemens, της μίζας, των 32, 22, ή 12 σπιτιών και εξοχικών των δεξιών εκπροσώπων του έθνους που πλούτισαν από την πολιτική….

Μετά τις πρόβες έρχεται η πρεμιέρα. Τα θεωρεία, η πλατεία και ο εξώστης είναι ήδη κατειλημμένα. Το ερώτημα είναι τι θα κάνουν οι όρθιοι της γαλαρίας και οι πολλοί που περιμένουν απέξω. Θα χειροκροτήσουν μια παράσταση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των “εντός των τειχών” ή θα επιχειρήσουν το δικό τους αφήγημα φεύγοντας μπροστά; Δημιουργώντας συμβάντα πριν πέσει η αυλαία… Για να μην έχει “το μέλλον μας πολλή ξηρασία”.  

(*) Μιχάλης Κατσαρός 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…