Μιμείται τη Χρυσή Αυγή η ΟΝΝΕΔ

Επιστολή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, με βασικό θέμα τα σχέδια της κυβέρνησης για μεταφορά μεταναστών στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ και περιεχόμενο που μπορεί να ζήλευε ακόμα και η Χρυσή Αυγή απέστειλε η Νεολαία της Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ) Πεντέλης.
 

NewsRoom 13/10/2019 | 15:12

Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, απέστειλε η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, έτσι ώστε να εκφράσει την αντίθεση της με τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για τη μεταφορά μεταναστών στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ.

Στην επιστολή με τίτλο «Η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης συμπαρίσταται στη Δημοτική Αρχή της πόλης μας και λέει ΟΧΙ στα σχέδια του Υπουργού Δημόσιας Τάξης για τη Μεταφορά Μεταναστών στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ» η νεολαία του κυβερνώντος κόμματος ασκεί κριτική στην πολιτική ηγεσία της χώρας για τα σχέδια της ενώ απαριθμεί μια σειρά από λόγους για τους οποίους στέκεται απέναντι στο εν λόγω κυβερνητικό σχεδιασμό.

Μεταξύ των λόγων για τους οποίους διαφωνεί, η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης σημειώνει ότι «όλοι γνωρίζουν ότι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες δηλώνουν ψεύτικες ηλικίες ώστε να τύχουν των ευνοϊκότερων ρυθμίσεων ανηλίκων. Ακόμη όμως και ένας 15χρονος που έχει πολεμήσει, έχει ακόμη στην πραγματικότητα ψυχή ανηλίκου; Και συγκρίνεται με τα δικά μας 15χρονα;».


Ακόμη, η οργάνωση σημειώνει ότι «αν όντως οι μελλοντικοί τρόφιμοι μετανάστες είναι ανήλικοι, θα χρειαστεί να πάνε σχολείο», εκφράζοντας τον προβληματισμό τους για τον αριθμό που μπορεί να απορροφήσει κάθε σχολείο, τις αίθουσες, το ωράριο κ.α. «Αν ο αριθμός τους είναι παραπάνω ανα τάξη, τότε και τα υπόλοιπα παιδιά είναι καταδικασμένα να μη μάθουν γράμματα. Τα δικά μας παιδιά».

«Πως θα αντιμετωπίσουμε τα σεξουαλικά πειράγματα των νεαρών μουσουλμάνων έναντι των Ελληνίδων μαθητριών μας που για τα πρότυπα τους τις θεωρούν χαλαρών ηθών λόγω διαφορετικού ντυσίματος» διερωτούνται, ενώ ξεκαθαρίζουν ότι «δε θα δεχτούμε την αλλοίωση του πατρογονικού μας πολιτισμού».