Newsroom

Newsroom

Το MILKO στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό ανακατασκευάζοντας το Γήπεδο Μπάσκετ Αγίας Βαρβάρας

Τα παιδιά της Αγίας Βαρβάρας απέκτησαν ένα νέο, σύγχρονο και αναβαθμισμένο γήπεδο μπάσκετ μετά από πρωτοβουλία του Milko

MAL 0627

Βιώνουμε ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα άλλα. Πιο γκρίζο, πιο αβέβαιο από τα προηγούμενα. Και για αυτόν τον λόγο, κάθε ευχάριστο γεγονός που μπορεί να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά μεταξύ τους, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία απ’ ό,τι παλαιότερα.

Κάπως έτσι λοιπόν, μια από τις πολλές γειτονιές της Αθήνας, η Αγία Βαρβάρα, λίγες εβδομάδες μετά το τέλος της καραντίνας, βρέθηκε με ένα πανέμορφο και πλήρως ανακατασκευασμένο γήπεδο μπάσκετ.

Πρόκειται για μια σπουδαία πρωτοβουλία, μέσα από την οποία η υποβαθμισμένη αθλητική δομή που ήδη υπάρχει, απέκτησε μια πνοή ανανέωσης και αναβάθμισης δίνοντας την ευκαιρία στους νέους της περιοχής να παίξουν με ασφάλεια, να ονειρευτούν και να πιστέψουν στις δυνατότητές τους.

Σε ότι αφορά πάντως το αποτέλεσμα του… makeover του γηπέδου της Αγίας Βαρβάρας, τα λέει όλα το timelapse video που ακολουθεί και παρουσιάζει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το γήπεδο πριν την παρέμβαση του Milko, τη διαδικασία ανακατασκευής του και την αποκάλυψη του ολοκαίνουριου γηπέδου της Αγίας Βαρβάρας, με τη χαρακτηριστική «υπογραφή» του Milko να κοσμεί «τη σέντρα». 

 

«Κάντο αληθινό», «Πίστεψέ το»

Η ιδέα βέβαια για την ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ στην Αγία Βαρβάρα, δεν προέκυψε από το πουθενά. Συγκεκριμένα, το Milko, δημιούργησε μια συλλεκτική συσκευασία μέρος των εσόδων της οποίας έκαναν αληθινό το όνειρο πολλών παιδιών να αποκτήσουν στη γειτονιά τους ένα σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό γήπεδο μπάσκετ, γεγονός που δίνει την προοπτική να δούμε και άλλες αντίστοιχες πρωτοβουλίες στο μέλλον.

Παράλληλα, την πρωτοβουλία ενισχύει το γεγονός ότι ο πρεσβευτής ενέργειας, δύναμης και πίστης, δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που αποτελεί είδωλο για χιλιάδες παιδιά.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της πρωτοβουλίας, σκοπός είναι τα παιδιά της περιοχής να εμπνευστούν ώστε κάθε φορά που μπαίνουν στο νέο τους γήπεδο στην Αγία Βαρβάρα, σε κάθε σουτ, σε κάθε ντρίπλα να τους ακολουθούν τα μηνύματα «Κάντο αληθινό» και «Πίστεψέ το»! 

Και κάπως έτσι, αυτά τα μηνύματα να εντυπωθούν βαθιά μέσα τους ώστε να μη φοβηθούν να επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν ακόμη και το πιο τρελό τους όνειρο, ακολουθώντας το παράδειγμα του Super Star του NBA που, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να ανατρέψει όλα τα στερεότυπα και να «κάνει αληθινό» το πιο τρελό του όνειρο, απλά και μόνο επειδή «το πίστεψε».

Η δημιουργία του γηπέδου και… οι εκπλήξεις που έρχονται

Στην υλοποίηση του σχεδίου συμμετείχε ενεργά και ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας. 

Ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος παρέστη στην παράδοση, υπογραμμίζοντας τα εξής: «Η δημιουργία χώρων άθλησης και αναψυχής για τα παιδιά μας, αποτελεί για εμάς προτεραιότητα και επιλογή. Στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής της περιοχής μας. Το γήπεδο άλλαξε πραγματικά μορφή, έγινε λειτουργικό, σύγχρονο και ασφαλές».

«Γνωρίζουμε ότι η ΔΕΛΤΑ στρατηγικά στηρίζει τον αθλητισμό εδώ και χρόνια, και ειδικότερα το άθλημα του Μπάσκετ. Ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτή τη σημαντική προσφορά αλλά και για τη δυνατότητα που δίνεται στα παιδιά μας να ονειρεύονται και να αγωνίζονται με αισιοδοξία διεκδικώντας το μέλλον τους», καταλήγει ο δήμαρχος κ. Μίχος στη δήλωσή του.

Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι οι σχετικές ενέργειες δεν θα περιοριστούν στο εντυπωσιακό τους κατόρθωμα στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η πρωτοβουλία «Κάντο για τη γειτονιά σου» θα συνεχιστεί, καθώς το κοινό αγοράζοντας μία από τις συλλεκτικές συσκευασίες Milko Hood Makeover θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει με την ψήφο του το επόμενο γήπεδο που θα ανακατασκευαστεί.

Λιάγκας: Ξέσπασε κατά Βελόπουλου – «Έλα να μου τα πεις από κοντά για την κολονοσκόπηση» (video)

Λιάγκας 1

Λιάγκας: Ξέσπασε κατά Βελόπουλου – «Έλα να μου τα πεις από κοντά για την κολονοσκόπηση» (video)

«Δεν μπορείς να αποκαλείς έναν πατέρα δύο παιδιών ότι είναι η Αλίκη στο Ναυτικό, επειδή…

Χριστοφιλοπούλου: Δεν είναι αυτό που νομίζετε… για Μπελέρη – «Τα ακούω βερεσέ όσα λένε» (video)

Χριστοφιλοπούλου 1

Χριστοφιλοπούλου: Δεν είναι αυτό που νομίζετε… για Μπελέρη – «Τα ακούω βερεσέ όσα λένε» (video)

Η Χριστοφιλοπούλου αφού πρώτα «κάρφωσε» τον Μητσοτάκη, τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα για τον…

«Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» – Ακόμα γελάνε στα social media με την… σεξουαλική παρενόχληση της Κωνσταντοπούλου στον Μπέο

240423112228 mpeos konstantopoulou

«Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» – Ακόμα γελάνε στα social media με την… σεξουαλική παρενόχληση της Κωνσταντοπούλου στον Μπέο

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter σχετικά με την... καταγγελία του Αχιλλέα Μπέου…