Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, αλλά η ζέστη επιμένει

Ζεστή θα είναι και η σημερινή ημέρα σε όλη την Ελλάδα, με τις μέγιστες θερμοκρασίες πάντως να υποχωρούν αισθητά, στα επίπεδα των 36-37 βαθμών κελσίου, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

571f5ea31dc524e30a8b46fb 3

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικούς όμβρους και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με πρόσκαιρη αύξηση των νεφώσεων στην κεντρική Μακεδονία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 36 και κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος, τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της ηπείρου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 37, στο Ιόνιο έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου, κατά τόπους στα ανατολικά παραθαλάσσια η μεγίστη 2 με 4 χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 32 και στην Κρήτη τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 35 και τοπικά στα βόρεια έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι 3 με 4, στα ανατολικά 5 και βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου, στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος, πρόσκαιρη αύξηση των νεφώσεων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: ασθενείς βαθμιαία στα ανατολικά του νομού βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης από τις βραδινές ώρες. Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. 

Πρωτοφανές συμβάν στη Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας – «Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα»…έλεγαν οι αστυνομικοί

andraz lazic lcirqLKB8B4 unsplash

Πρωτοφανές συμβάν στη Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας – «Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα»…έλεγαν οι αστυνομικοί

«“Πρέπει να σ’ αγαπούν πολύ”, μου είπε με ύφος (ο μηχανικός) και ανέφερε ότι στα…

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

profile player 960x540 20

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

Τους πάντες αιφνιδίασε ο Σταμάτης Γονίδης στο νυχτερινό κέντρο που δουλεύει όταν αντιλήφθηκε τον Ζαφείρη…

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…