Newsroom

Newsroom

«Το μηχάνημα στον κάδο τον αναγνώρισε ως όγκο απορριμμάτων» λέει ο δήμος για τον άνδρα που διαμελίστηκε

Παρότι οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άστεγο που έψαχνε φαγητό στα σκουπίδια, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, πρόκειται για άνδρα περίπου 40 ετών, ο οποίος φέρεται να πέταξε κατά λάθος στα απορρίμματα κάποια φάρμακα, τα οποία επιχείρησε να ψάξει να βρει στα σκουπίδια.

IMG 20220516 125108 960x500 1

Σε «λάθος εκτίμηση και λάθος ενέργεια του θύματος»αποδίδεται από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης ο τραγικός θάνατος του 37χρονου που διαμελίστηκε χθες το μεσημέρι.

Ο άτυχος άνδρας έσκυψε μέσα στον ρομποτικό κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, μπροστά από το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, για να ανασύρει μία σακούλα με φάρμακα, που πέταξε μέσα στον κάδο, μαζί με μία σακούλα απορριμμάτων.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, παρότι οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άστεγο που έψαχνε φαγητό στα σκουπίδια, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, πρόκειται για άνδρα περίπου 40 ετών, ο οποίος φέρεται να πέταξε κατά λάθος στα απορρίμματα κάποια φάρμακα, τα οποία επιχείρησε να ψάξει να βρει στα σκουπίδια.

«Μπήκε σχεδόν ολόκληρος μέσα στον κάδο και το μηχάνημα τον αναγνώρισε ως όγκο απορριμμάτων», εξήγησε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Αλεξανδρούπολης, Ηλίας Δαστερίδης, υπογραμμίζοντας ότι όλα τα συστήματα ασφαλείας του κάδου λειτουργούσαν κανονικά.

«Ο ρομποτικός κάδος δίνει ηχητικές οδηγίες απομάκρυνσης πριν κλείσει η πόρτα του» εξήγησε συγκεκριμένα ο κ. Δαστερίδης.

Φωτογραφία: evros-news.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…