«Λειτούργησε τέλεια ο κρατικός μηχανισμός στη Ρόδο!» – Προκλητικές δηλώσεις από τον υφυπουργό ναυτιλίας στο ΣΚΑΙ (video)

Ακολούθησε την χθεσινή γραμμή του πρωθυπουργού ο υφυπουργός

5921275

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χτες από τη Βουλή έδωσε τη γραμμή και σήμερα αναθάρρησαν και οι υπουργοί του και βγαίνουν και λένε αυτά που όντως πιστεύουν, ότι ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε τέλεια.

Μάλιστα, αυτό ειπώθηκε από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας  Γιάννη Παππά σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι», ο οποίος αν και Ροδίτης προσπαθούσε να μας πείσει ότι το κράτος έκανε ότι καλύτερο μπορούσε απλά η φωτιά καίει για όγδοη μέρα λόγω κάποιων απότομων αλλαγών του καιρού.

Ο κ. Παππάς σημείωσε, επίσης, ότι η φωτιά δεν υποτιμήθηκε σε κανένα σημείο αλλά ότι από νωρίς ενεργούσαν στο νησί εννιά εναέρια μέσα, τα οποία το βράδυ έφτασαν και τα δεκαπέντε.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι όταν ρωτήθηκε αν οι Ροδίτες πιστεύουν ότι το κράτος έκανε το καλύτερο που μπορούσε η απάντηση του ήταν ότι αφού ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε τέλεια στην περίπτωση της εκκένωσης, υπάρχει περίπτωση να μην λειτούργησε τέλεια και στα υπόλοιπα κομμάτια;

Καλό θα ήταν βέβαια ο κ. Παππάς να ρωτήσει πρώτα τους πολίτες της Ρόδου αν ενστερνίζονται αυτές τις απόψεις και να εξηγήσει σε ανθρώπους που καταστράφηκαν τα σπίτια και οι περιουσίες τους πόσο τέλεια λειτούργησε ο κρατικός μηχανισμός.