Μιχάλης Κατσούρης: DNA του Έλληνα που συνελήφθη εντοπίστηκε σε μαχαίρι στο σημείο της συμπλοκής

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

κατσουρης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN και της Μίνας Καραμήτρου, αταυτοποίητο δείγμα DNA που υπήρχε σε ένα από τα μαχαίρια που βρέθηκαν στο σημείο που έγιναν τα αιματηρά επεισόδια της 7ης Αυγούστου, εντοπίστηκε ότι ανήκει σε οπαδό μεγάλης ομάδας που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες για οπαδικά επεισόδια.

Πρόκειται για το ίδιο μαχαίρι στο οποίο είχε εντοπιστεί και αίμα του Μιχάλη Κατσούρη.

Ο 35χρονος Έλληνας είχε κληθεί για να καταθέσει στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη και συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (09.11.23) στην περιοχή της Κυψέλης, καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για συμμετοχή σε επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η σύλληψη του συγκεκριμένου άνδρα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης και όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα της Αστυνομίας, ο ίδιος έπεσε στα δίχτυα των ανδρών της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους, διότι σε βάρος του εκκρεμεί η υπ’ αριθ. 950 από 13-06-2023 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, για παράβαση του άρθρου 41ΣΤ1γ-2β του Ν.2725/1999, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (12) δώδεκα μηνών και χρηματική ποινή (700) εφτακοσίων ευρώ.

Σημειώνεται ότι η ποινή δεν αναστέλλεται – δεν μετατρέπεται και τυχόν ασκηθείσα έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών στο Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων & Βουλευμάτων, η οποία εξέδωσε την υπ’αριθ. 1494/2023 από 09-11-2023 παραγγελία για φυλάκιση κατάδικου στις φυλακές Ναυπλίου.