Μιά του Σίμου, δυό του Μουρούτη, τρεις κι έγινε Γκέμπελς

[…]

tatsopoulos

Επιμένουν στην τακτική της “μονταζιέρας” στη Νέα Δημοκρατία που αποτελεί το αγαπημένο “επικοινωνιακό όπλο” του κυβερνητικού εκπρόσωπου Σίμου Κεδίκογλου και του συμβούλου του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη, παρά το γεγονός ότι έχουν εκτεθεί πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν.

Τελευταίο χτύπημα, οι δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου την Τετάρτη, μετά απο επίμονες ερωτήσεις του παρουσιαστή, δήλωσε ότι “μπορεί και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ να υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες της 17 Νοέμβρη, άλλα σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί κυρίαρχη πολιτική αντίληψη. Αυτές οι απόψεις ειναι περιθωριακές.” Μάλιστα, ο κ. Τατσόπουλος συμπλήρωσε ότι “και στη ΝΔ υπάρχουν αντίστοιχες ακραίες, περιθωριακές απόψεις, όπως το ΔΙΚΤΥΟ 21 άλλα δεν αποτελούν κυρίαρχη πολιτική αντίληψη”.

Νωρίτερα, ο κ. Τατσόπουλος με σαφήνεια δήλωσε ότι τα μέλη της 17Ν “δεν δικάστηκαν για τις ιδέες τους άλλα γιατί δολοφόνησαν 23 ανθρώπους”.

Η Νέα Δημοκρατία έσπευσε για μια ακόμη φορά να εκμεταλλευτεί τις δηλώσεις αυτές, κρατώντας όμως μόνο το πρώτο σκέλος της δήλωσης και με την βοήθεια των μέσων ενημέρωσης που στηρίζουν την κυβέρνηση, εμφάνισαν τον Π. Τατσόπουλο να παραδέχεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν στελέχη που συμπαθούν την 17Ν και κάλεσαν τον Αλ. Τσίπρα να προχωρήσει σε διαγραφές κι αν δεν το κάνει θα σημαίνει ότι ταυτίζεται με αυτή την άποψη.

Μια ημέρα μετά, ο Π. Τατσόπουλος σχολίασε τα εξής:

“Κατανοώ την πρεμούρα της Νέας Δημοκρατίας να συνδέσει τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία -όπως και με τους παγετώνες, εικάζω ή με την τρύπα του όζοντος- κόβοντας και ράβοντας, εν προκειμένω, μια δήλωσή μου για περιθωριακές ασήμαντες απόψεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και για ανάλογα περιθωριακές ασήμαντες απόψεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία (αλλά τις δεύτερες, στο μοντάζ της Συγγρού, τις έφαγε το σκοτάδι). Ας μην κουράζονται. Συνηθισμένα τα βουνά από τις… λάσπες”.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…