Newsroom

Newsroom

Μια ροζ κουκούλα για κάθε κανάλι…

Μαμά, μπαμπά, είμαι ροζ κουκουλοφόρος / Μαμά, μπαμπά, βγαίνω σ' όλες τις TV

christopher danielson OklYuGc d U unsplash

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε χθες η «συνέντευξη» που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha μια -κατά δήλωσή της- φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ, στην οποία προχωρά σε ανώνυμες καταγγελίες για την τρομοκρατία και το φόβο που δήθεν έχουν επιβάλλει στη σχολή οι διάφοροι αριστεροί και αναρχικοί τραμπούκοι.

Η νεαρή κοπέλα εμφανίστηκε με πλάτη στην κάμερα και φορώντας μια χαρακτηριστική ροζ κουκούλα, προκειμένου να καλύψει τα χαρακτηριστικά της.

Και ενώ η εικόνα αυτή έκανε τον γύρο το διαδικτύου, η ίδια φαίνεται πως «γλυκάθηκε» από την προβολή που λάμβανε η κουκούλα της και αποφάσισε να κάνει και τον γύρο των τηλεοπτικών καναλιών.

Έτσι, με δεδομένη και τη «δίψα» των συστημικών ΜΜΕ για φοιτητικές καταγγελίες αριστερών τραμπούκων που εμποδίζουν τα μαθήματα, η ροζ κουκούλα πέρασε μέσα σε ελάχιστες ώρες από όχι από ένα, ούτε από δύο, αλλά από τρία κανάλια εθνικής εμβέλειας: τον Alpha, το Star και (βεβαίως) τον ΣΚΑΪ. 

Τέτοιους τηλεοπτικούς μαραθώνιους θα τους ζήλευε ακόμη και ο Άδωνης Γεωργιάδης, που έχει δεδομένη αδυναμία στο συγκεκριμένο μέσο, αν και η αλήθεια είναι ότι οι απόψεις του εκπροσωπήθηκαν επάξια από τη νεαρή γυναίκα.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…