Newsroom

Newsroom

Μια πατάτες, μια τζατζίκι και ένα εξυμνητικό άρθρο στον κ. Λοβέρδο

Αρχισυντάκτης του εαυτού του ο Ανδρέας Λοβέρδος: Γράφει μόνος του τα ρεπορτάζ και τα «παραγγέλνει» από φιλικά ΜΜΕ

4898799 1

Σε παραγγελίες εξυμνητικών άρθρων φαίνεται πως επιδίδεται ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, όπως φαίνεται και από το μήνυμα που φέρεται να έστειλε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα Άποψη αναφορικά με την κατάθεση Μανιαδάκη στην υπόθεση Novartis.

Όπως φαίνεται από το μήνυμα που κατά λάθος αναρτήθηκε μέσα στην είδηση, ο Ανδρέας Λοβέρδος έστειλε ένα ολόκληρο άρθρο με αποθεωτικές για τον ίδιο εκφράσεις και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τους πολιτικούς του αντιπάλους στην ιστοσελίδα Άποψη. 

Έτσι λοιπόν, το κείμενο έφτασε στον συντάκτη με την υποσημείωση «το εστειλε ο λοβερδος για την χθεσινη καταθεση μανιαδακη βαλε κατι στο σαιτ χωρις χαρακτηρισμους (ωμος εκβιασμος). Οχι την λεξη ενοχοποιησεις αλλα αν δεν μιλησεις».

Δείτε εδώ την εικόνα που παρουσίαζε το site Η Αποψη πριν την απαραίτητη διόρθωση.

Αν κρίνουμε μάλιστα από τη φρασεολογία του άρθρου («Άστραψε και βρόντηξε πάλι ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας για τη Novartis  ενώ χαρακτήρισε «τραμπούκικη» την συμπεριφορά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τους χειρισμούς που έκανε στην υπόθεση»), η υπόθεση αποκτά ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον.

Παραγγέλνει λοιπόν από τα ΜΜΕ, άρθρα που γράφει ο ίδιος. Σαν να τηγανίζεις πατάτες σπίτι σου και μετά να τις πηγαίνεις στην ταβέρνα για να σ’τις σερβίρουν… Και εις ανώτερα…