ΓΔ

Γιώργος Δόλγυρας

Μία Νέα Δημοκρατία ξημερώνει στην χώρα

Μαζί με την κανονικότητα που επέρχεται καθώς πλέον θα έχουμε πανδημία αλλά θα παριστάνουμε πως δεν έχουμε και όποιος πεθάνει, όποιος ζήσει. Ξημερώνει και μία Νέα Δημοκρατία, αυτή του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν»

5347320

Το στίγμα δόθηκε ολοκάθαρα χθες την ημέρα της αποκατάστασης της Δημοκρατίας με το κόψιμο του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια από την ΕΡΤ ( δε πρέπει να υπάρχει άνθρωπος στην χώρα που να πίστεψε ότι ευθύνεται η Ιαπωνική μετάδοση) και την ακύρωση της παρασημοφόρησης του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου από την ΠτΔ.

Ο Ολυμπιονίκης έκανε το λάθος να κριτικάρει αρνητικά την άριστη διακυβέρνηση της χώρας που τόσο αυτόν όσο και συναθλητές του, τους έχει 6-7 μήνες απλήρωτους. Καθώς και να δηλώσει την αδιαφορία για τις προπονητικές εγκαταστάσεις όπου το ταβάνι στάζει νερά όποτε βρέχει. Έτσι κάπως έπαψε να είναι αρεστός τους και εθνικός ήρωας που τιμάει το εθνόσημο ( σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις αθλητών όπου τους εξυπηρετούν και βοηθούν, χωρίς να μιλούν για τα κακώς κείμενα). Αυτός είναι ο όψιμος πατριωτισμός τους που φιλτράρεται πρώτα από το κόμμα. Και αν για τον χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια  υπάρχει το φιλελεύθερο χέρι της αγοράς μέσω των χορηγών του να πληρώνει τον αθλητή, δε συμβαίνει το ίδιο με συναθλητές του οι οποίοι δεν έχουν ακόμα διαπρέψει ώστε να βρουν χορηγούς.

Η ακύρωση της βράβευσης του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου από την άλλη μεριά δεν έγινε τόσο επειδή το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν είναι αρεστό στην κυβέρνηση. Στην τελική την δουλειά του κάνει ο άνθρωπος, δεν είναι Μαδουραίος. Πρόκειται για λόγους ξεκάθαρα πολιτικής σκοπιμότητας ( ειδικά αν αναλογιστούμε ποιος το ανακοίνωσε πρώτα). Το αντιεμβολιαστικό κίνημα στην χώρα έχει θεριέψει και παρόλο που βρίσκονται στους κόλπους του και άνθρωποι οι οποίοι εύλογα φοβούνται τα νέα εμβόλια κατά του Κορωνοϊού με τις τόσες κυβερνητικές και επιστημονικές παλινωδίες (της γνωστής επιτροπής ειδικών), η πλειοψηφία έχει συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα και σκοταδιστικές παρανοϊκές αντιλήψεις (τα εμβόλια είναι του σατανά για να μας ελέγξουν, χαλάσουν το DNA κ.α.) Αυτοί είναι οι φίλοι μας οι Μακεδονομάχοι που εγκατέλειψαν την Χ.Α. και εντάχθηκαν στο πλευρό των άριστων για την ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών ( που κατέληξε αυτή η ιστορία, γνωστό).

Παρόλο που στις δημοσκοπήσεις παρά μένουν πρώτοι οι άριστοι των αρίστων, γνωρίζουν από που προέρχεται αυτό το +10% που τους έδωσε την εξουσία με αυτοδυναμία. Μπορεί το ΚΙΝΑΛ να περιμένει έτοιμο να συγκυβερνήσει με το πρώτο κόμμα, ωστόσο αν οι συγκεκριμένοι ψηφοφόροι κατευθυνθούν προς άλλα εθνικολαϊκιστικά κόμματα, μπαίνουν σε περιπέτειες και είναι αμφίβολο αν θα βγουν πρώτο κόμμα. Οπότε για να εξευμενίσουν κάπως την οργή ή έστω να μην την φουντώσουν άλλο, θυσίασαν την παρασημοφόρηση του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου. Σε αντίθετη περίπτωση θα τους βόλευε να πουλήσουν και λίγη ανθρωπιά και αντιρατσισμό. Φιλελεύθερο εκσυγχρονιστικό κόμμα δηλώνουν άλλωστε.

Όταν εκμηδενίζουν με τέτοιο τρόπο και τέτοια άνεση έναν Ολυμπιονίκη που τιμάει το εθνόσημο και την ΠτΔ (καθώς έγινε γνωστό πως δεν ακύρωσε η ίδια την παρασημοφόρηση του διασώστη ) ας αναλογιστούν οι ψηφοφόροι τους προς τα που βαδίζει η χώρα και η Δημοκρατία σε αυτήν. Αν όχι, ας χορτάσουν την πείνα τους τρώγοντας επικοινωνία αντί ουσίας και με της κομψότητες της κατασυκοφαντημένης, φωνάζοντας δυνατά: « Ψωμί, ελιά και Κ… βασιλιά» επιστρέφοντας στο ένδοξο παρελθόν της παράταξης όπου η ψήφος εξαγοράζονταν με ένα σακί αλεύρι. Κάθε επιλογή δεκτή αλλά έχει και το τίμημά της.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Καιρός: Εκεί θα χτυπήσει η κακοκαιρία – Χάρτης με το συνολικό ύψος βροχής (Εικόνες)

5956209

Καιρός: Εκεί θα χτυπήσει η κακοκαιρία – Χάρτης με το συνολικό ύψος βροχής (Εικόνες)

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης παρουσίασε τις περιοχές που ενδέχεται να εμφανίσουν τα πιο μεγάλα ύψη βροχής.

Γρίπη των πτηνών: Συναγερμός από τον ΠΟΥ για κίνδυνο εξάπλωσης στους ανθρώπους

γρίπη ιός

Γρίπη των πτηνών: Συναγερμός από τον ΠΟΥ για κίνδυνο εξάπλωσης στους ανθρώπους

Οι αγελάδες και οι κατσίκες εντάχθηκαν στον κατάλογο των ειδών που επλήγησαν τον περασμένο μήνα…

Ουκρανία: Συνελήφθη Πολωνός που συνεργαζόταν με τη Ρωσία για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

AP - Ζελένσκι

Ουκρανία: Συνελήφθη Πολωνός που συνεργαζόταν με τη Ρωσία για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Ο ύποπτος φέρεται να δήλωσε στην πολωνική εισαγγελία ότι είχε αναλάβει την αποστολή να συλλέξει…

Viral βίντεο από Μοντάνα: Ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και έσπειρε τον πανικό στους δρόμους της πόλης

elefantas montana

Viral βίντεο από Μοντάνα: Ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και έσπειρε τον πανικό στους δρόμους της πόλης

Το NBC Montana μετέδωσε πλάνα με τον 58χρονο ασιατικό ελέφαντα ονόματι «Βιόλα» να βρίσκεται στους…

Επίσημη ενημέρωση FIFA για Ντόπινγκ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών

220328101503 ethniki omada ellada

Επίσημη ενημέρωση FIFA για Ντόπινγκ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών

“Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό…