Μια ακόμη ανθρώπινη στιγμή του πρωθυπουργού είδε ο Πορτοσάλτε στο Da Capo

Δεν έχουν τέλος οι ανέμελες και ανθρώπινες στιγμές του Κυριάκου Μητσοτάκη

4126832

Ενώ η πανδημία, τα lockdown και η κακοκαιρία πλήττουν την συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που ζουν σε αυτή τη χώρα, αυτός που την κυβερνά φαίνεται να μην επηρεάζεται. Κι αυτό μαρτυρά μια σειρά… τυχαίων περιστατικών, από την Πάρνηθα στην Ικαρία, από την Ικαρία στο Da Capo.

Η παντελής απουσία της παραμικρής διασύνδεσης με τις έγνοιες και τις αγωνίες των πολιτών που διακατέχει τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι πρωτοφανής, ωστόσο, έχει στη διάθεσή του ένα ισχυρό οπλοστάσιο για να κρύβει καλά αυτές του τις «ατέλειες». Κι αυτό δεν είναι άλλο από μια σειρά από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και δημοσιογράφους, οι οποίοι θα δώσουν όλο τους το είναι για να υπερασπιστούν την οποιαδήποτε αστοχία της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού.

Σε αυτό το κλίμα λοιπόν, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Άρης Πορτοσάλτε έσπευσε το πρωί της Τετάρτης για να σχολιάσει τις επιτυχίες της κυβέρνησης στη διαχείριση της κακοκαιρίας.

Το έργο που ανέλαβε δεν ήταν άλλο από το να υπερασπιστεί τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη που φωτογραφήθηκε περιχαρής στο Da Capo, τη στιγμή που χιλιάδες πολίτες παρέμεναν χωρίς ρεύμα και η χώρα ήταν σκεπασμένη κάτω από τα χιόνια, όσο και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που δέχθηκε σφοδρή κριτική για την προσωπική του απόφαση να κλείσει την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε πρόβλημα από το χιόνι.

«Μια ανθρώπινη στιγμή» ήταν.η αναμνηστική φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Da Capo λίγη ώρα μετά από το πέρασμα του εκχιονιστικού από την πλατεία Κολωνακίου, κι έτσι έκλεισε το ζήτημα για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ. Για την περίπτωση Χρυσοχοΐδη, βέβαια, η αντίδρασή του ήταν υπεράνω κάθε φαντασίας, καθώς είπε ότι το έκανε για να μην έχει «τα καραγκιοζιλίκια της Αυγής, να γράφουν και να λένε».