Μια ακόμα «επιτυχία», για την ΕΡΤ- Ασέβεια στα ΑμεΑ στο διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προεδρία της Δημοκρατίας μεταδόθηκε από την ΕΡΤ, χωρίς να υπάρξει  μετάδοση ούτε στη νοηματική γλώσσα, ούτε υποτιτλισμός στα ελληνικά, όπως υποχρεούται.

4979247

Η ΕΡΤ επί ημερών κυβέρνησης Μητσοτάκη δείχνει ΄το είναι πλέον ένα απόλυτο κυβερνητικό κανάλι, καθώς αγνοεί τις υποχρεώσεις της απέναντι στους πολίτες, αλλά γυρίζει την πλάτη σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από τις υπηρεσίες της, τα Άτομα με Αναπηρία. 

Η ΕΡΤ στο διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προεδρία της Δημοκρατίας φρόντισε… να μην υπάρξει  μετάδοση ούτε στη νοηματική γλώσσα, ούτε υποτιτλισμός στα ελληνικά, όπως υποχρεούται. Λες και απευθύνεται μόνο σε πολίτες Α’ κατηγορίας. Μάλιστα η δημόσια ραδιοτηλεόραση, καταπάτησε και τον νόμο που αναφέρει ρητά 
τα δημόσια διαγγέλματα του πρωθυπουργού.  Αναφέρει συγκεκριμένα: «Οι δημόσιες ανακοινώσεις, όπως τα διαγγέλματα του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού, καθώς και οι ανακοινώσεις σε εξαιρετικές ή κρίσιμες περιπτώσεις [..] πρέπει να μεταδίδονται στο γενικό κοινό μέσω υπηρεσιών οπτικοακουστικών μέσων στην ελληνική νοηματική γλώσσα με ταυτόχρονη αναγραφή υποτίτλων στην ελληνική γλώσσα και σε ένταση μεγαλύτερη τη συνήθους ροής του προγράμματος (Υ.Α. αρ. 3586, ΦΕΚ 5491,6/12/2018).

Ούτε νοηματική, ούτε ελληνικοί υπότιτλοι, ούτε ένταση.

Χαρίτσης: Ζητάμε την μη ανακήρυξη του συνδυασμού των «Σπαρτιατών» στις επικείμενες ευρωεκλογές

Χαριτσης 0

Χαρίτσης: Ζητάμε την μη ανακήρυξη του συνδυασμού των «Σπαρτιατών» στις επικείμενες ευρωεκλογές

Η Νέα Αριστερά καλεί «όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους…