«Μη μένεις στο σκοτάδι»: Καμπάνια ενημέρωσης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

«Μη μένεις στο σκοτάδι. Ενημέρωση. Συμμετοχή. Καταδίκη των Ναζί» είναι ο τίτλος της ενημερωτικής καμπάνιας  που σκοπό έχει να ενημερώσει μέσω ενός ευρύτερου πλαισίου δράσεων την κοινή γνώμη για τις εξελίξεις που αφορούν τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

NewsRoom 04/02/2019 | 17:29

«Με αφορμή τη σταδιακή ολοκλήρωση της πολύκροτης δίκης της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιείται η καμπάνια: ¨Μη μένεις στο σκοτάδι. Ενημέρωση. Συμμετοχή. Καταδίκη των Ναζί¨ με σκοπό να κινητοποιήσει πλατιές δημοκρατικές κοινωνικές δυνάμεις στον αγώνα για την δικαστική και κοινωνική καταδίκη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.»

«Βασικό στοιχείο σε αυτή την κατεύθυνση είναι η ενημέρωση της κοινωνίας για τα εγκλήματα των νεοναζί και της εξέλιξης αυτής της ιστορικής σημασίας δίκης. Η εν λόγω πρωτοβουλία που συγκροτήθηκε στο πλαίσιο μιας συλλογικής προσπάθειας για την επαναφορά στο δημόσιο διάλογο των εξελίξεων γύρω από την δίκη, φιλοξενείται στο facebook και στο instagram.»

Μικρογραφία

Στις σελίδες θα φιλοξενηθούν μια πληθώρα από υλικά ώστε να αναδειχθούν οι ιδεολογικές καταβολές της Χρυσής Αυγής, ο τρόπος διάρθρωσης της οργανωτικής της δομή, οι εγκληματικές της δράσεις και ο δημόσιος νομιμοποιητικός λόγος από πρόσωπα εκτός Χρυσής Αυγής, που διαρκώς ωραιοποιούν και εκλογικεύουν τις φασιστικές αντιλήψεις και πρακτικές στο ευρύ κοινό» σημειώνεται στο ανακοινωθέν της εν λόγω πρωτοβουλίας.

Επισκεφτείτε τις σελίδες της καμπάνιας σε Instagram και Facebook αντίστοιχα:

https://www.instagram.com/mh.meneis.sto.skotadi/?fbclid=IwAR3bLBmOol87MeWMH1eZVPVGW8ANpl6Vujn9tMRkfFDQvlO4vJOhw-JW6mE

https://www.facebook.com/Mh.Meneis.Sto.Skotadi