Μητσοτάκης: Εχθρός της νεολαίας ο Τσίπρας

Μιλώντας στο συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε μεταξύ άλλων ότι «από τους πολιτικούς που κυβέρνησαν τη χώρα δεν υπήρξε ποτέ μεγαλύτερος εχθρός της νέας γενιάς από τον κ. Τσίπρα», και πρόσθεσε ότι «είναι ο νεότερος Πρωθυπουργός, με την πιο γερασμένη νοοτροπία όμως. Όχι μόνο σε επιλογές προσώπων, αλλά κυρίως σε αντιλήψεις».

580a4f1f1dc524213a8b4762

«Ο εχθρός της νεολαίας κ. Τσίπρας και η γερασμένη κυβέρνησή του πρέπει να φύγουν το συντομότερο», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Χαρακτήρισε δεδομένη τη «συντριβή» του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «αυτή η πολιτική αλλαγή δεν πρέπει να αργήσει». «Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια της αναμονής. Οι νέοι δεν περιμένουν», συνέχισε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Συνέχισε λέγοντας ότι «η Ελλάδα δεν χρειάζεται άλλους φυγόπονους “επαναστάτες” της κουκούλας και των μολότοφ, ούτε άλλα άβατα ανομίας. Την Ελλάδα δεν θα την αλλάξουν οι “δήθεν” και οι αλαζόνες. Οι ιδεοληπτικοί ινστρούχτορες θεωριών, που απέτυχαν παντού στον κόσμο. Η Ελλάδα θα αλλάξει από τη δική σας γενιά. Από τους νέους στα Πανεπιστήμια, τα Τ.Ε.Ι., τις σχολές μαθητείας. Από τους νέους, που εργάζονται σκληρά, σε δύσκολες συνθήκες, αλλά με φιλότιμο και ευσυνειδησία. Από όσους τολμούν να ξεκινήσουν τα δικά τους εγχειρήματα, παρά το δυσμενές περιβάλλον. Από τα παιδιά, που εργάζονται σε γραφεία, σε συνεργεία, σε χωράφια, σε οικοδομές».

Σε ό,τι αφορά την ανεργία, ανέφερε πως η αποκλιμάκωσή της είναι πρώτη προτεραιότητα της ΝΔ. Στη συνέχεια στάθηκε και στην ανάγκη αλλαγής του υφιστάμενου παραγωγικού μοντέλου, με όρους έξυπνης εξειδίκευσης και καινοτομίας. «Προάγουμε και στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα. Ελευθερώνουμε τη δημιουργικότητα των Ελλήνων. Με δομικές μεταρρυθμίσεις δημιουργούμε ένα φιλικό οικονομικό περιβάλλον και εξασφαλίζουμε γόνιμο έδαφος για επενδύσεις», είπε.

Ο αρχηγός της ΝΔ χαρακτήρισε επιβεβλημένη την αναθεώρηση του Συντάγματος και στάθηκε στην ανάγκη να βρουν διέξοδο στη χώρα μας οι Έλληνες φοιτητές οι οποίοι σπουδάζουν στο εξωτερικό.

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ