Σε διαχείριση κρίσεων φέρτε τον Κυριάκο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέπτυξε το σκεπτικό του σχετικά με την τραγωδία στην Μάνδρα και τί θα έκανε εκείνος για να διαχειριστεί την κατάσταση και το twitter ξεσαλώνει με τις προτάσεις του.

NewsRoom 10/12/2017 | 21:15

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται ότι δεν ενημερώθηκε για τον όγκο της φυσικής καταστροφής που έπληξε τη Δυτική Αττική.

Διότι όπως προκύπτει απ' τα ίδια τα στοιχεία, στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο έπεσαν 200 τόνοι νερού ανά στρέμμα μέσα σε έξι ώρες. Κι όλα αυτά σε μια περιοχή που ταλαιπωρείται εδώ και τριάντα χρόνια από την απουσία αντιπλημμυρικών έργων που δεν έκαναν οι κυβερνήσεις μέλος των οποίων έχει υπάρξει και ο ίδιος. 

Ωστόσο το επίπεδο των προτάσεων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις οποίες όπως υποστηρίζει θέλει να διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της χώρας, συμπυκνώνονται σε μια τηλεφωνική κλήση προς την τροχαία. Αυτός και μόνο ο τρόπος, όπως ο ίδιος σημείωσε σε ανάρτησή του, θα μπορούσε να έχει κάνει τα πράγματα καλύτερα. 

«Η περίπτωση της Μάνδρας είναι παράδειγμα του τι δεν πρέπει να κάνουμε. Δεν χρειαζόταν να είναι κάποιος ειδικός για να γνωρίζει ότι τα νερά θα κατέβαιναν από τον δρόμο. Διότι ο δρόμος ήταν το ρέμα. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να προειδοποιήσει την τροχαία ώστε να τον κλείσει.», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι έδωσε νόημα στο κυριακάτικο απόγευμα για χιλιάδες χρήστες.