Μητέρα τριών παιδιών η 44χρονη που βρέθηκε νεκρή περιμετρικά της λίμνης Τριχωνίδας (video)

Eντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, στη θέση Μυρτιά

5a5394101dc52462028b457d

Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι περιμετρικά της λίμνης Τριχωνίδας, στην Αιτωλοακαρνανία. Το πτώμα εντόπισαν πυροσβέστες, οι οποίοι πραγματοποιούν έρευνες στην Αιτωλοακαρνανία, για την ανεύρεση μίας 44χρονης γυναίκας, που έχει εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 44χρονη ήταν νεκρή στο πίσω κάθισμα του οχήματος της, που είχε πάρει φωτιά και φέρει και εγκαύματα.

Στο σημείο υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις και οι σχετικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για προσαγωγή υπόπτου.

Το πτώμα της ανακάλυψε ο εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ, κλιμάκιο της οποίας είχε πάει στην περιοχή από την Πάτρα για να συμμετάσχει στις έρευνες.


Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news η γυναίκα έφερε ελαφρά εγκαύματα, ενώ μέσα στο όχημα βρέθηκε ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό.

Η 44χρονη μητέρα ήταν χήρα και είχε μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της πριν εξαφανιστεί, φέρεται να είχε μία έντονη τηλεφωνική συνομιλία με τον σύντροφό της με τον οποίο χώρισε. Στον ίδιο άφησε να εννοηθεί η πρόθεση της να βάλει τέλος στη ζωή της, εάν επέμενε στο χωρισμό τους. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην σύντροφος της τις ώρες που η γυναίκα εξαφανίστηκε, φέρεται να είχε άλλοθι και να βρισκόταν σε άλλο σημείο.

Να θυμίσουμε πώς από σήμερα οι έρευνες για την ανεύρεση της 44χρονης είχαν επικεντρωθεί στο Αγρίνιο, μιας και για τελευταία φορά στην περιοχή εξέπεμψε σήμα το κινητό της.

Η γυναίκα κατάγεται από την Κατοχή Μεσολογγίου, έφυγε από την Κατοχή για να πάει στο Αγρίνιο και από τότε εξαφανίστηκε.


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…