Μητέρα πυροβόλησε και σκότωσε τις δυο της κόρες

Ένα απίστευτο οικογενειακό έγκλημα έγινε στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών. Μητέρα σκότωσε πάνω σε καυγά και τις δυο της κόρες.

5772465e1dc5248d5e8b4a23

Συγκεκριμένα, η Κρίστι Σιτς, όπως ονομάζεται η 42χρονη μητέρα, πυροβόλησε και σκότωσε τις δύο κόρες της, ηλικίας 22 και 17 ετών.

Η μητέρα άνοιξε πυρ εναντίον τους έπειτα από έντονο καυγά που είχαν.

Τις δυο κοπέλες βρήκε αιμόφυρτες έξω από το σπίτι η αστυνομία που έφτασε στο σημείο.

Η 42χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή από τις αρχές καθώς δεν παραδινόταν και αρνιόταν να πετάξει το όπλο, ενώ εξακολουθούσε να πυροβολεί με μένος.

Η μία κοπέλα σκοτώθηκε επί τόπου ενώ η άλλη εξέπνευσε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. Την ώρα του άγριου καυγά, ο σύζυγος της Κρίστι και πατέρας των δυο κοριτσιών βρισκόταν μέσα στο σπίτι, αλλά δεν τραυματίστηκε.

Οι Αρχές τον μετέφεραν στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ. Μαρτυρίες αναφέρουν πως οι τρεις γυναίκες λογομαχούσαν έντονα στην αυλή, ενώ ο σύζυγος της 42χρονης και πατέρας των κοριτσιών βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

Οι γείτονες είναι συγκλονισμένοι ενώ τραγική ειρωνεία αποτελεί μια φωτογραφία που ανέβασε η 42χρονη στο facebook με τις κόρες της, γράφοντας πόσο περήφανη είναι που έχει δυο τόσο εκπληκτικά, γλυκά, ευγενικά, όμορφα και έξυπνα κορίτσια.

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…