Newsroom

Newsroom

Μητέρα 6χρονης Στέλλας: Ο παιδοκτόνος είχε προμελετήσει τη δολοφονία της μικρής

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 61χρονος πρώην αστυνομικός που έπνιξε και στη συνέχεια έριξε σε κάδο απορριμάτων την 6χρονη κόρη του Στέλλα.

5908483f1dc524e8138b467e

Αν και ο ίδιος αναμένεται να ισχυριστεί πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, όπως άλλωστε έκανε και κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, εξαιτίας του κινητικού προβλήματος που αντιμετώπιζε η κόρη του, η μητέρα της μικρής, Πόπη Εικοσπεντάκη, αποστασιοποιείται.

Μέσω του δικηγόρου της, Σπύρο Δημητρίου, η μητέρα του μικρού κοριτσιού υποστηρίζει ότι ο δράστης δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στρέφεται νομικά εναντίον του.

«Όσον αφορά φήμες ότι ο δράστης προτίθεται να επικαλεστεί ψυχικά προβλήματα και να ακολουθήσει τέτοιου είδους οδούς υπεράσπισης τις θεωρώ πολύ φτηνές. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα ο δράστης που να αίρει ή να ελαττώνει τον καταλογισμό. Αν κάποιος έχει αποκτήσει πρόβλημα, είναι η μητέρα που είναι σε απελπιστική κατάσταση», δήλωσε ο κ. Δημητρίου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Οι πληροφορίες θέλουν την ίδια να έχει καταθέσει στους αστυνομικούς πως δεν βρίσκει κανένα ελαφρυντικό εναντίον του συζύγου της και πιστεύει ότι είχε προμελετήσει τη δολοφονία της μικρής.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…