Newsroom

Newsroom

Μην ενοχλείτε τη ΝΔ!

Ξεκίνησε το Συνέδριο... με Δημοκρατικούς Μονολόγους, πολύ ξεκαθάρισμα και «Ψαλίδι» στην κοινωνική ασφάλιση και στην καραμανλική «παράδοση» από το νεοφιλελευθερισμό!

5a34e7411dc524da358b456c

Του Βαγγέλη Σπυράκη

Κοίτα να δεις τάιμινγκ, ενώ στο συνέδριο της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταδικάζει την κυβέρνηση για αποτυχία και θα ζητά εκλογές, όλος ο πλανήτης μιλά ήδη με θετικά λόγια για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, όπως η Κομισιόν, ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, το ΔΝΤ, τα διεθνή ΜΜΕ… Αλλά μάλλον δεν το πήρε χαμπάρι ούτε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνης Γεωργιάδης , που σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon», ανέφερε ότι η Τρόικα και ο Αλέξης Τσίπρας συμφώνησαν, πριν το 2015, να «ρίξουν» την κυβέρνηση Σαμαρά, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να περάσει σκληρά μέτρα που πέρασε ο νυν πρωθυπουργός.

«Όλα αυτά που έχει κάνει η κυβέρνηση Τσίπρα, ήταν πράγματα που αρνήθηκε να τα κάνει πράξη ο Σαμαράς και τα έκανε πράξη με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ότι η Τρόικα σε συμφωνία με τον Τσίπρα, έριξαν τον Σαμαρά, για να έρθει στην εξουσία, όπως και έγινε, ο Τσίπρας και να ψηφίσει όσα ψήφισε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ξεχνώντας ό,τι αυτό που ισχυριζόταν η κυβέρνηση Σαμαρά , ήταν ό,τι είχε φτάσει ένα βήμα πριν κλείσει την συμφωνία με τους θεσμούς, ισχυριζόμενος ότι την σταμάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. Στην πραγματικότητα την ξεκίνησε ο ίδιος, αμέσως μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του Eurogroup που δεν έκλεισε  η συμφωνία  που είχε βάλει ως στόχο από τον Σεπτέμβριο του 14′ και είχε συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλη Βενιζέλο και ανακοίνωσαν την επίσπευση της διαδικασίας για την εκλογή Προέδρoυ της Δημοκρατίας.  

Την σκυτάλη στην συνέχεια, πήρε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που προσπάθησε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας προσερχόμενος στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας: «Είμαστε σήμερα εδώ ενωμένοι, μπροστά στις ευθύνες μας και μπροστά στη νίκη που έρχεται»

Μίλησε και ο «Βούδας της Ραφήνας»

Στο ίδιο μήκος κύματος… με τον Αντώνη Σαμαρά και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, που και αυτός θέλοντας να ρίξει στάχτη στα μάτια…ανέφερε: «Όπως πολλές φορές στην ιστορία της, η παράταξή μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο, για αυτό και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή και αυτό είναι στο χέρι όλων μας».

Φυσικά και οι δύο τους είχαν ήδη ενημερωθεί για την δήλωση του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Μανώλη, λίγες ώρες πριν την έναρξη του Συνεδρίου του κόμματος,που κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη για «πειραγμένο» Πόθεν Έσχες!

Ο Κώστας Καραμανλής άλλωστε ήδη προ ημερών είχε αδειάσει τον Μητσοτάκη στο προσυνέδριο της ΝΔ , καθώς είχε αποφύγει να το χαιρετήσει αλλά για τα μάτια του κόσμου έβγαλε μερικές φωτογραφίες!

Αυτό τελικά δεν θα είναι συνέδριο, θα είναι ξεκαθάρισμα…

 Όσο για το σύνθημα του Κυριάκου Μητσοτάκη: ”Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα’ και ο ερωτηματολόγιο της για το συνέδριο που πρέπει να το σύνταξαν ο Τζήμερος με τον Μουρούτη την ώρα που μάλωναν για το ποιος ήταν πιο γερμανοτσολιάς στην κατοχή, την απάντηση θα την βρείτε εδώ στα δυο κείμενα:

Διαβάστε σχετικά: http://www.koutipandoras.gr/article/eimaste-aplhrwtoi-gia-xronia-kai-o-k-mhtsotakhs-kanei-pws-den-yphrame-pote

Διαβάστε σχετικά: http://www.koutipandoras.gr/article/to-neofileleyoerismo-baoia-katalabe-ton

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»