Newsroom

Newsroom

Metropolitan General: Μία ακόμα διεθνής διάκριση με τίτλο «Master Surgeon» για το Κέντρο Αριστείας χειρουργικής κηλών κοιλιακού τοιχώματος

Το Metropolitan General, μέλος του Hellenic Healthcare Group, επιβεβαιώνει, για άλλη μία φορά, ότι αποτελεί μία πρότυπη κλινική

metropolitan Medium

Το Metropolitan General, μέλος του Hellenic Healthcare Group, επιβεβαιώνει, για άλλη μία φορά, ότι αποτελεί μία πρότυπη κλινική, με την πιστοποίηση του Δρ. Χαράλαμπου Σπυρόπουλου ως Master Surgeon στη χειρουργική αντιμετώπιση ασθενών με κήλη του κοιλιακού τοιχώματος από τον μεγαλύτερο διεθνή φορέα χειρουργικών πιστοποιήσεων Surgical Review Corporation (SRC).

Ο κ. Χαράλαμπος Σπυρόπουλος MD, PhD, FACS είναι Γενικός Χειρουργός, Διευθυντής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Πεπτικού Συστήματος, Παχυσαρκίας και Διαβήτη, Διευθυντής Γ’ Χειρουργικής Κλινικής του Metropolitan General και Συν-διευθυντής (Program Co-director) του πρόσφατα πιστοποιημένου από τον SRC Κέντρου Αριστείας στη χειρουργική αντιμετώπιση ασθενών με κήλη του κοιλιακού τοιχώματος  (Center of Excellence in Hernia Surgery) που λειτουργεί στο Metropolitan General. Η πιστοποίηση αυτή του Μetropolitan General είναι μία ανώτατη διάκριση στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υγείας, την οποία έχουν λάβει ελάχιστα νοσοκομεία παγκοσμίως. 

Οι συνεχείς διακρίσεις και πιστοποιήσεις του Metropolitan General και των Ιατρών Συνεργατών του αναδεικνύουν τη δέσμευση του θεραπευτηρίου αλλά και του Hellenic Healthcare Group στη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, σύμφωνα πάντα με τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές.

Φαραντούρης: Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη, κύριε Μητσοτάκη

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Φαραντούρης: Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη, κύριε Μητσοτάκη

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…