«Μετωπική» Ραλλίας με Οικονόμου και ΣΚΑΪ για τα εμβόλια

«Μόνιμη διαστρέβλωση λόγω...Πέτσα;»

NewsRoom 07/09/2021 | 17:56

Σε ανοιχτή κόντρα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου εξελίχθηκε μια φράση του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ Δημήτρη Οικονόμου, το οποίο έκανε με αφορμή τον εμβολιασμό του Παύλου Πολάκη

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο δημοσιογράφος είπε ότι ο Παύλος Πολάκης είχε πάει σε συγκέντρωση αντιεμβολιαστών μαζί με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, υπονοώντας ότι όσοι τον συνόδευσαν (μεταξύ αυτών και η Ραλλία Χρηστίδου) δεν είχαν εμβολιαστεί.

Εκτός από τη λαθροχειρία ότι οι μαζικές αντιδράσεις των υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας «βαφτίζονται» ως «συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών», ο δημοσιογράφος προκάλεσε την αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία σε ανάρτησή της αναφέρει: «Ανέφερε ο  @dimoikonomu το πρωί ότι έξω από το Υπ.Υγείας μαζί με τον Π. Πολάκη ήταν κ άλλοι βουλευτές αντιεμβολιαστές όπως η Ρ. Χρηστίδου.
Είμαι και πλήρως εμβολιασμένη απ τον Ιούνιο και κατά των απολύσεων λόγω υποχρεωτικότητας στους εμβολιασμούς», και αναρωτήθηκε: «Μόνιμη διαστρέβλωση λόγω...Πέτσα;»

Δείτε τι δήλωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: