Μετεξεταστέα η Ευγενία Μανωλίδου στο Tik Tok

Την ψυχολογική της κατάσταση στην περίοδο της καραντίνας γνωστοποίησε μέσω της γνωστής της πλατφόρμας αυτοδημιούργητων βίντεο, Τik Tok, η Ευγενία Μανωλίδου. 

NewsRoom 21/04/2021 | 23:18

Η Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγός του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη θέλοντας και εκείνη να δείξει ότι συμβαδίζει με τις νέες τάσεις στα social media, ανάρτησε βίντεο στη γνωστή  πλατφόρμα αυτοδημιούργητων βίντεο, Τik Tok, όπου περιγράφει πώς βιώνει την περίοδο της καραντίνας. Φυσικά ορισμένες  φράσεις που χρησιμοποιεί δεν έχουν καμία σχέση με την ψυχολογική της κατάσταση (όπως αναφέρει μέσα στο frame του βίντεο), καθώς σε κάποια στιγμή ασυνάρτητα λέει: «Ζευς σωζον», που είναι λάθος. Ενώ έχει σύζυγό που αρέσκεται να διδάσκει αρχαία Ελληνικά,  μέσα από την διαδικτυακή του εκπομπή Ελληνική Αγωγή, θα έπρεπε να ξέρει ότι η φράση που ανέφερε  προφέρεται vς   «Ζευς σώζοι!» και παραπέμπει στην ευχή :  «Ζήθι!» (= να ζεις) ή «Ζευς σώζοι!» (= είθε, μακάρι να σε σώζει, να σε φυλάει ο Δίας).

Οπότε μετεξεταστέα η σύζυγος του υπουργού Ανάπτυξης στο Tik Tok. Καλό θα είναι την επόμενη φορά να της κάνει  ένα σεμινάριο στην «Ελληνική Αγωγή»