Newsroom

Newsroom

Mητέρα βρέθηκε απαγχονισμένη δίπλα στην 3χρονη κόρη της

Η 23χρονη Agnieszka Giza ήθελε να πάει με τον σύντροφό της, Marek Goralczyk, σε μία συναυλία όμως όταν οι φίλοι του του είπαν ότι ήταν βραδιά ανδρών κι έτσι εκείνος πήγε μόνος του και την άφησε στο σπίτι τους. Το περιστατικό έγινε στις 24 Φεβρουαρίου στο Τσεσάιρ της Αγγλίας.

5b505ba21dc52429768b45f1

Το ζευγάρι φαίνεται πως αντάλλαξε μια σειρά από μηνύματα, σύμφωνα με την Daily Mail, με την 23χρονη να υποπτεύεται ότι ήταν με άλλη γυναίκα. Του έδωσε τελεσίγραφο να γυρίσει σπίτι. Το τηλέφωνό του έκλεισε από μπαταρία και έμεινε σε σπίτι φίλου του χωρίς ποτέ να δει το μήνυμα.

«Τη γνώρισα ενώ ζούσα στο Wigan και αρχίσαμε να βγαίνουμε τον Μάιο του 2015. Μετά τη γέννηση της κορούλας μας ήθελα να μετακομίσω μαζί της για να μπορώ να είμαι κοντά στο παιδί μου. Έτσι μετακομίσαμε σε διαμέρισμα στο Warrington. Ήταν υπέροχη μητέρα αλλά χρειαζόμασταν την οικογένεια γύρω μας και έτσι αποφασίσαμε να μετακομίσουμε πίσω στην Πολωνία. Άνοιξα μια επιχείρηση βουλκανιζατέρ αλλά αποφασίσαμε να γυρίσουμε πίσω στην Αγγλία. Μπήκαμε στο διαμέρισμα στο Runcorn στις 15 Νοεμβρίου 2017» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σύντροφός της, με τον οποίο ήταν μαζί τρία χρόνια.

«Πήγα στο σπίτι ενός φίλου και κοιμήθηκα. Ξύπνησα μετά από δύο ώρες όταν ο φίλος μου με πληροφόρησε για το θάνατο της Agnieszka. Έπαθα σοκ. Πήγα στο σπίτι μου και είδα την αστυνομία. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι νεκρή. Ήταν μία πολύ δυνατή γυναίκα υπέροχη μητέρα», υποστήριξε ο σύντροφός της.

Στις τοξικολογικές εξετάσεις βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα της. Το πόρισμα του ιατροδικαστή κάνει λόγο για θάνατο από ατύχημα λέγοντας ότι η 23χρονη δεν είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή της.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…