Μητέρα 22χρονης: Η κόρη μου είχε παχύνει λίγο αλλά συνήθιζε να φοράει φαρδιά ρούχα

Νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση θανάτου του βρέφους στη Νέα Σμύρνη που εγκαταλείφθηκε από την 22χρονη μητέρα του, έρχονται στη δημοσιότητα.

5ae051d81dc524ec5a8b45fa 2

Η μητέρα της 22χρονης μιλώντας στις Αρχές, είπε πως είχε κάποιες υποψίες ότι το βρέφος που εντοπίστηκε στην πολυκατοικία τους ίσως να ήταν της κόρης της ωστόσο, δεν είχε καταλάβει κάτι για την εγκυμοσύνη της κόρης της.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Η κόρη μου είχε παχύνει λίγο αλλά συνήθιζε να φοράει φαρδιά ρούχα. Την Παρασκευή είχα πάει σε μια δουλειά και η κόρη μου είχε μείνει σπίτι. Όταν γύρισα την βρήκα ξαπλωμένη. Εκείνη τη μέρα είχα διακρίνει κάποιες κηλίδες αίματος στο μπάνιο και την ρώτησα τι είχε συμβεί. Μου απάντησε πως ήταν αδιάθετη. Και την επόμενη μέρα όμως συνέχιζε να έχει έντονη αιμορραγία και πάλι όμως μου έλεγε πως ήταν εξαιτίας της περιόδου. Όταν είδα στα κανάλια το Σάββατο ότι είχε βρεθεί νεκρό βρέφος στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας μας την ρώτησα αν έχει καμία σχέση με αυτό, αν ξέρει ή έχει δει κάτι και αρνήθηκε σε έντονο ύφος. Με έπεισε ότι δεν ήξερε κάτι» ανέφερε στην κατάθεσή της.

Η 22χρονη πάντως κοπέλα στην κατάθεσή της είπε πως η θεωρεί ότι η μητέρα της κάτι είχε καταλάβει όταν μαθεύτηκε η είδηση για το νεκρό βρέφος στην πολυκατοικία τους. Ωστόσο, εκείνη αρνήθηκε πως έχει κάποια σχέση με το περιστατικό.

Η απολογία της νεαρής έχει οριστεί για την Παρασκευή και θα γίνει εφόσον μπορέσει, καθώς νοσηλεύεται φρουρούμενη. 


Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…