Newsroom

Newsroom

Μετακομίσεις με ανυψωτικό μηχάνημα

Μερικές χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τη μετακόμιση σας!

external lift removals

Οι μετακομίσεις είναι αναμφισβήτητα μια διαδικασία που προκαλεί τόσο θετικά συναισθήματα, αφού συνδέεται άμεσα με την αλλαγή παραστάσεων και την ανανέωση, όσο και αρνητικά, αφού είναι μια διαδικασία η οποία συχνά προκαλεί άγχος και είναι χρονοβόρα. Ο χρόνος προετοιμασίας μιας μετακόμισης διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού, το πλήθος των επίπλων και των ηλεκτρικών συσκευών καθώς και των προσωπικών αντικειμένων που πρόκειται να μεταφερθούν στη νέα κατοικία. Ωστόσο, αν αναθέσετε τη μετακόμιση του νοικοκυριού σας σε μια αξιόπιστη μεταφορική εταιρία, δεν έχετε τίποτα να σας ανησυχεί καθώς τα εξειδικευμένα συνεργεία μετακομίσεων μπορούν να βγάλουν εις πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις μεταφορών.

Ποιες εργασίες πρέπει να κάνω πριν από τις μετακομίσεις;

Η προετοιμασία στις μετακομίσεις είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα αφού απαιτεί περισσότερο χρόνο από την ίδια τη μετακόμιση. Πολλές φορές, κυρίως σε περιπτώσεις, μεγάλων νοικοκυριών μπορεί να μην ξέρετε από που πρέπει να ξεκινήσετε. Έτσι, καλό θα ήταν να απευθυνθείτε στους κατάλληλους ειδικούς ώστε να σας βοηθήσουν δίνοντας συμβουλές σχετικά με τις απαραίτητες εργασίες που πρέπει να γίνουν πριν ξεκινήσει η μεταφορά. Το συνεργείο κάνει δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας για εκτίμηση του όγκου των αντικειμένων, του χρόνου που θα χρειαστεί για τη μεταφορά καθώς και του κόστους της. Με το τρόπο αυτό θα μπορείτε να είστε σίγουροι για τη διαδικασία  και να κανονίσετε τη μεταφορά βάση του προγράμματός σας.

Θα γνωρίζετε εκ των προτέρων αν χρειαστούν παραπάνω από ένα δρομολόγια καθώς και τη συνολική χρέωση της μεταφοράς. Επίσης, το αρμόδιο συνεργείο μπορεί να αναλάβει τη συσκευασία των προσωπικών σας αντικειμένων και το αμπαλάζ των επίπλων και των ηλεκτρικών συσκευών, απαλλάσσοντας σας από μια διαδικασία που απαιτεί αρκετό χρόνο και κόπο. Τα έπιπλα συνήθως, τυλίγονται με φυσαλίδα ώστε να μην χτυπηθούν, φθαρούν ή σκονιστούν κατά τη μεταφορά. Τα υπόλοιπα μικροπράγματα συσκευάζονται σε κούτες. Καλό θα ήταν στην επιφάνεια της κάθε κούτας να αναγράφεται το περιεχόμενο της έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο το ξεπακετάρισμα στη νέα κατοικία. Επίσης, συσκευασίες με υγρό (σαμπουάν, κολώνιες κ.τ.λ) καθώς και αλκοολούχα ποτά πρέπει να τυλίγονται με πλαστικό ώστε σε περίπτωση φθοράς να μη καταστρέψουν τα υπόλοιπα αντικείμενα.

Ποιες εργασίες αναλαμβάνουν τα συνεργεία μετακομίσεων;

Οι έμπειροι συνεργάτες μας μπορούν να προσφέρουν πλήθος υπηρεσιών σχετικά με τη μετακομίσεις. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία μπορούν να ανταποκριθούν με υπευθυνότητα σε όλες τις απαιτήσεις μιας μεταφοράς. Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν είναι:

Αμπαλάζ και πακετάρισμα

Η συσκευασία των πραγμάτων είναι ένα από τα πιο βασικά πράγματα στις μετακομίσεις καθώς έτσι τα αντικείμενα προστατεύονται από τυχόν φθορές. Για τα ρούχα υπάρχουν ειδικές συσκευασίες οι οποίες μοιάζουν με χάρτινες κούτες με κρεμάστρα και έχουν χωρητικότητα περίπου όσο το μισό φύλλο μιας ντουλάπας. Έτσι, μετά τη μετακόμιση δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να ξεκρεμάσετε τα ρούχα από τη κούτα και να τα τοποθετήσετε στη ντουλάπα σας.

Λύσιμο και δέσιμο των επίπλων

Ενα νοικοκυριό συνήθως περιλαμβάνει έπιπλα τα οποία είναι ογκώδη και δεν είναι εύκολο να μεταφερθούν αν πρώτα δεν αποσυναρμολογηθούν. Τα συνεργεία μετακομίσεων διαθέτουν έμπειρους επαγγελματίες οι οποίοι αναλαμβάνουν την αποσυναρμολόγηση των επίπλων στη παλιά κατοικία και τη συναρμολόγηση τους στη νέα.

Φόρτωμα και μεταφορά

Η φόρτωση και η τοποθέτηση των αντικειμένων στο φορτηγό γίνεται από έμπειρους μεταφορείς οι οποίοι τοποθετούν τα πράγματα με τρόπο ώστε να μη φθαρούν κατά τη μεταφορά.

Ασφάλιση 

Μια αξιόπιστη εταιρία μεταφορών παρέχει ασφάλιση για τα αντικείμενα που αναλαμβάνει να μεταφέρει ενώ είναι υποχρεωμένη να δώσει αποζημίωση σε περίπτωση φθοράς.

Πότε χρειάζεται ανυψωτικό μηχάνημα στις μετακομίσεις;

Το ανυψωτικό μηχάνημα είναι αναγκαίο σχεδόν σε όλες τις μετακομίσεις καθώς είναι χρήσιμο στο να ανυψώνει βαριά αντικείμενα σε μεγάλο ύψος, αποφεύγοντας τα ανεπιθύμητα χτυπήματα. Η χρήση του γίνεται μόνο από επαγγελματία χειριστή, ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει κάθε είδους εργασία με ασφάλεια και ταχύτητα.Το ανυψωτικό μηχάνημα είναι απαραίτητο σε περιπτώσεις μετακομίσεων που οι εσωτερικοί χώροι είναι στενοί με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η μετακίνηση μεγάλων αντικειμένων. Η χρήση του συμβάλλει στην ολοκλήρωση των διαδικασιών με ταχύτητα ενώ αποτρέπονται φθορές στα αντικείμενα και στον εσωτερικό χώρο της κατοικίας.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει σχεδόν όλες τις μετακομίσεις. Ωστόσο, δεν είναι εφικτή η χρήση του αν μπροστά από το μπαλκόνι υπάρχουν σύρματα της ΔΕΗ ή μεγάλα δέντρα. Τα σημεία που έχουν περιορισμένη πρόσβαση καθώς και τα στενά της πόλης δεν αποτελούν πρόβλημα για τα σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα μας.

Για τη χρήση ανυψωτικού σε κεντρικούς δρόμους ή δρόμους ταχείας κυκλοφορίας συνήθως απαιτείται άδεια απαιτείται άδεια από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, αφού ενδεχομένως να εμποδιστεί η κυκλοφορία για κάποιες ώρες. Η άδεια αυτή χορηγείται από το αστυνομικό τμήμα είτε στον μεταφορέα είτε απευθείας στον πελάτη και αφορά τις ώρες που γίνονται οι μετακομίσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση και χρήση του ανυψωτικού μπορείτε να απευθυνθείτε στους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας.Το μηχάνημα θα είναι στο χώρο που θα ξεκινήσει η μεταφορά τη μέρα και την ώρα που θα συμφωνηθεί.

Γιατί να προτιμήσω το ΜyConstructor.gr για μετακομίσεις και την ενοικίαση ανυψωτικού;

Αν θέλετε να κάνετε μετακομίσεις εύκολα γρήγορα, χωρίς κόπο δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους επαγγελματίες του MyConstructor.gr. Οι επαγγελματίες μεταφορείς μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και μπορούν να αναλάβουν ακόμα και τις πιο δύσκολες μετακομίσεις με εγγύηση για την ασφάλεια, τη ποιότητα καθώς και τη τιμή της μεταφοράς.

Είναι σε θέση να αναλάβουν μεταφορές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες επαρχιακές πόλεις. Επιπλέον οι εκπαιδευμένοι συνεργάτες  μας μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μεταφορές που απαιτούν τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία.

myconstructor.gr

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Δεν θα γίνει η συναυλία του στο Columbia – Η συγκλονιστική ανάρτηση για όσα ζει αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Δεν θα γίνει η συναυλία του στο Columbia – Η συγκλονιστική ανάρτηση για όσα ζει αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ

«Είδα την είσοδο της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο Columbia» - Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ανακοίνωσε πως η…

Πώς μέσα σε 35 λεπτά ο γνωστός YouTuber Άγγελος Κυρίτσης κάνει φύλλο και φτερό το succes story του Κυριάκου Μητσοτάκη (video)

Κυριτσης Μητσοτακης

Πώς μέσα σε 35 λεπτά ο γνωστός YouTuber Άγγελος Κυρίτσης κάνει φύλλο και φτερό το succes story του Κυριάκου Μητσοτάκη (video)

Ένα βίντεο περίπου μισής ώρας που «τσακίζει» όλη την πορεία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ιρανός αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και στο τέλος έφαγε και ξύλο από τους θεατές (video)

ΜΜΑ

Ιρανός αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και στο τέλος έφαγε και ξύλο από τους θεατές (video)

Η γυναίκα εμφανίστηκε αιφνιδιασμένη από τη συμπεριφορά που είχε ο αθλητής και τον πλησίασε για…

Iταλία: Ερευνητές βρήκαν το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα – «Αναγνώσθηκαν» πάπυροι από βιονικό μάτι

mike gorrell 61cMb0WQAMA unsplash

Iταλία: Ερευνητές βρήκαν το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα – «Αναγνώσθηκαν» πάπυροι από βιονικό μάτι

Το βιονικό μάτι εντόπισε χίλιες νέες λέξεις, σε σύγκριση με την προηγούμενη, η οποία είχε…