Newsroom

Newsroom

Μετακλητός στο γραφείου του Πικραμμένου αλλά «αντικειμενικός» δημοσιογράφος, ο Ζαμπούκας

Ο Ανδρέας Ζαμπούκας, αρθρογράφος του liberal και συνεργάτης του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης σήμερα «υποδύθηκε» τον ουδέτερο σχολιαστή σε εκπομπή του Open

open mavragani

Δεν είναι κρυφό ότι από το Νοέμβριο του 2019  ο Ανδρέας Ζαμπούκας  έχει προσληφθεί ως συνεργάτης στο ιδιαίτερο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ / Υ.Ο.Δ.Δ. 925/04.11.2019 «διορίζεται ο Ανδρέας Ζαμπούκας του Δημητρίου σε θέση συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου με ΜΚ 13 της ΠΕ κατηγορίας».

Και από μία άποψη «λογικό και αναμενόμενο» καθώς ο  Ανδρέας Ζαμπούκας ανήκει στην κατηγορία των δημοσιογράφων που με διθυραμβικά άρθρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη πλέκει μονίμως το εγκώμιο του πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΦΕΚ

FEK%20Zampoukas

Αυτό όμως που δεν είναι λογικό και αναμενόμενο είναι ο συνεργάτης του Π. Πικραμμένου να εμφανίζεται στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στο Open – σαν ένας απλός, ανυποψίαστος και αντικειμενικός δημοσιογράφος και να σχολιάζει την επικαιρότητα ή, εν προκειμένω, όσα λέει ο καλεσμένος υπ. Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκης. 

Αφού λοιπόν κανείς δεν θεώρησε σκόπιμο να αναδείξει τις πραγματικές και επίσημες ιδιότητες του καλεσμένου-σχολιαστή είναι καλό να σημειωθεί πώς τα θετικά και εγκωμιαστικά σχόλια για τον Πλακιωτάκη και το κυβερνητικό έργο όλως τυχαίως προήλθαν από έναν συνοδοιπόρο του, έναν σύντροφο και ομοϊδεάτη.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…