Μετά τον σάλο ο Παπαπαναγιώτου παραδέχεται ότι η σύζυγός του έγραψε την επιστολή για τον πρωθυπουργό

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, ο δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μπάμπης Παπαπαναγιώτου αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι το επίμαχο κείμενο – επιστολή με την υπογραφή Αννίτα Π., είναι προϊόν της συγγραφικής δεινότητας της συζύγου του.

5b5f3de81dc524685c8b45ef 1

Διαβάστε σχετικά: «Αννίτα Μουρούτη. Για την αντιγραφή Κώστας Βαξεβάνης»

Χωρίς κανένα ηθικό δισταγμό, με το κείμενο αυτό η συγγραφέας, «πατώντας» πάνω στη συναισθηματική φόρτιση των ημερών, και εκμεταλλευόμενη τη γνωριμία της με την οικογένεια Φύτρου, επιχείρησε να επιτεθεί στον πρωθυπουργό,

Ο Μπαμπής Παπαπαναγιώτου απάντησε σε ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη ο οποίος ρωτούσε αν γνωρίζει όλη αυτή τη «δραστηριότητα» ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και όπως ο ίδιος στην ουσία λέει, η σύζυγός του, είναι ανεξάρτητη.

«Κύριε Πολάκη, οι γυναίκες του «Ρήγα» έλεγαν: «Δεν είμαι του πατρός μου, δεν είμαι του αντρός μου, είμαι ο εαυτός μου». Προφανώς το αγνοείτε. Αδυνατείτε να αντιμετωπίσετε το περιεχόμενο του κειμένου αυτοτελώς και δίχως σεξισμό και γι αυτό καταφεύγετε σε φτηνό αντιπερισπασμό» έγραψε χαρακτηριστικά ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ. 

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε γράψει στο facebook: «ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ;;; Κύριε Παπαναγιώτου ισχύει ότι η “συγγενής θυμάτων της τραγωδίας ” που έγραψε οργισμένη και εμετική επιστολή εναντίον του Πρωθυπουργου ειναι Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΑΣ;;;;;;;;;; Αν ισχύει ,ο κύριος Μητσοτακης του οποίου είστε σύμβουλος, το ξέρει;;;Η ειναι πρωτοβουλία σας;;;».

Διαβάστε σχετικά: Η απάντηση του Κώστα Βαξεβάνη στην Αννίτα Π.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την αναπαραγωγή της επίμαχης επιστολής από πολλά ΜΜΕ, η τραγική μητέρα, Βαρβάρα Βουκάκη, αναγκάστηκε να απευθύνει έκκληση να μην αναδημοσιεύονται κείμενα που μιλούν εξ ονόματός της ή της οικογένειάς της και δεν προέρχονται από την ίδια, ζητώντας παράλληλα και να αποσυρθούν αναρτήσεις που αφορούν την οικογένειά της και δεν έχουν αναρτηθεί με την έγκρισή της.

Πηγή: documentonews.gr

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…