Μετά το λάθος συναγερμό για εκτόξευση πυραύλου, όλη η Χαβάη είδε… πορνό

Η λανθασμένη ειδοποίηση προς τους κατοίκους της Χαβάης για την επικείμενη έλευση βαλλιστικού πυραύλου πριν από λίγες ημέρες η οποία τους καλούσε να σπεύσουν στο καταφύγιο, έφερε στην επιφάνεια κάποιες περίεργες αλλά ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

5a6095011dc52430668b456e

Συγκεκριμένα, μόλις έγινε γνωστό στους κατοίκους πως η ειδοποίηση ήταν λανθασμένη, κάποιοι Χαβανέζοι σκέφτηκαν να στείλουν μήνυμα στους αγαπημένους τους να τους πουν πως τελικά όλα είναι καλά. Κάποιοι άλλοι πάλι είχαν κάτι άλλο στο μυαλό τους.

Παρατηρήθηκε λοιπόν, μια απότομη άνοδος στις επισκέψεις πορνό ιστοσελίδων.

Το PornHub έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένα δεδομένα που δείχνουν αύξηση της επισκεψιμότητας στην τοποθεσία του, περίπου 15 λεπτά μετά την αναγγελία πως ο συναγερμός ήταν ψευδής. Αναλυτικότερα, υποστήριξε πως καταγράφηκε αύξηση 48% της επισκεψιμότητας στις 9:01 π.μ. ώρα Χαβάης.

«Με βάση τις προβολές σε πραγματικό χρόνο ανά λεπτό και σε σύγκριση με τα επίπεδα των προηγούμενων δύο Σαββάτων, οι στατιστικολόγοι μας βρήκαν μια απότομη πτώση της κυκλοφορίας στις 8:07 π.μ. αμέσως μετά την αποστολή της προειδοποίησης. Μέχρι τις 8.23 πμ η επισκεψιμότητα ήταν 77% χαμηλότερη από αυτή ενός τυπικού Σαββάτου. Δεδομένου ότι οι κάτοικοι ειδοποιήθηκαν γύρω στις 8:45 πμ. ότι η αρχική προειδοποίηση στάλθηκε από λάθος, η κυκλοφορία άρχισε να επιστρέφει στο φυσιολογικό και οι Χαβανέζοι φαίνεται πως ανακουφίστηκαν. Εκείνοι δε που επιδίωξαν περαιτέρω ανακούφιση, μπήκαν στο PornHub όπου οι προβολές σελίδων αυξήθηκαν κατά 48% πάνω από τα τυπικά επίπεδα στις 9.01 π.μ.» ανέφερε χαρακτηριστικά το PornHub.


Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…