Newsroom

Newsroom

Μετά τις μπουνιές στην ελληνική Βουλή εμφανίστηκαν… περιστέρια στο Ευρωκοινοβούλιο – Το πρωτοφανές περιστατικό (video)

Δύο πρωτοφανή περιστατικά έγιναν την ίδια μέρα στον ελληνικό και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο

Περιστέρι

H Tετάρτη (24/04) ήταν μια μαύρη μέρα για το ελληνικό κοινοβούλιο καθώς είδαμε για πρώτη φορά βουλευτές, εντός του χώρου της Βουλής, πέρα από το να βρίζουν χυδαία ο ένας τον άλλο εν τέλει να έρχονται στα χέρια και τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνο Φλώρο, να κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Ξύλο στη Βουλή: «Θα σε βάλω φυλακή, πα..@@..στα» – Πώς ξεκίνησε o τσακωμός Φλώρου και Γραμμένου (photos)

Αυτά έγιναν στην Ελλάδα ενώ στο Ευρωκοινοβούλιο ο Σλοβάκος ευρωβουλευτής, Μίροσλαβ Ρανττσόφσκι, ηγέτης του δεξιού «Σλοβακικού Πατριωτικού Κόμματος», έβγαζε από την τσάντα του ένα περιστέρι και το άφηνε ελεύθερο στην αίθουσα της συνεδρίασης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι απελευθέρωσε το περιστέρι σε μια κίνηση έκκλησης για παγκόσμια ειρήνη, λέγοντας «Εύχομαι ειρήνη σε ολόκληρο τον κόσμο, τους Ρώσους και τους Ουκρανούς.

Θέλησα να απελευθερώσω αυτό το περιστέρι ως σύμβολο ειρήνης, ότι η Ευρώπη χρειάζεται ειρήνη. Ας μας ενώσει όλους μας αυτό το περιστέρι».

Η Γαλλίδα Ευρωβουλευτής των Πρασίνων, Καρολίν Ρουζ, τον κατηγόρησε ότι κουβάλησε ένα ζωντανό ζώο στο Ευρωκοινοβούλιο αψηφώντας τους κανόνες του.

«Χρησιμοποίησε σαν απλό αντικείμενο ένα ζώο κρυμμένο στην τσάντα του για να κάνει δήλωση υπέρ της ειρήνης. Τι θα κάνετε για να πιάσετε το ζώο αυτό κύριε;», είπε.

Κι ενώ το περιστέρι πετούσε μέσα στην αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου, ένας άλλος συνάδελφός του ρώτησε τον Σλοβάκο ευρωβουλευτή: «Μπορείς και να το πιάσεις τώρα;»

«Ελπίζουμε το περιστέρι να είναι καλά», δήλωσε ο Ζαν Κριστόφ Οτγιέν, ένας εκ των προέδρων του Ευρωκοινοβουλίου, που είπε ότι θα αναφέρει το συμβάν στην πρόεδρο της ευρωβουλής, Ρομπέρτα Μέτσολα.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Αιμιλία Υψηλάντη: Αντέδρασε σε δημοσιογράφο – «Δεν καταλαβαίνω αυτή την ερώτηση»

Ακρίτα: Η ερώτηση στη Βίκυ Φλέσσα για τους νεκρούς στα Τέμπη – «Εμείς δεν σκοτώσαμε κανέναν»

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)