Newsroom

Newsroom

Μετά τη Γαλλία και στην Ελλάδα η πρωτοβουλία που κάνει τον καταναλωτή, αφεντικό

 Στον "αέρα" το πρώτο ερωτηματολόγιο

marka katanaloti

Ριζικές και “επαναστατικές” αλλαγές στο εμπόριο των καταναλωτικών προϊόντων (όπως -μεταξύ άλλων- το γάλα, τα αυγά, το βούτηρο, το μέλι και το λάδι), αλλά και θετικές αλλαγές στη βιωσιμότητα των παραγωγών, φέρνει η πρωτοβουλία “ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ;”, που μετά την πρωτοφανή επιτυχία που σημείωσε στην Γαλλία, έρχεται και στην χώρα μας.

Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι οι καταναλωτές να αποφασίζουν για τις προδιαγραφές, την ποιότητα και την τιμή των προϊόντων, έχοντας πλήρη γνώση για το που πηγαίνουν τα χρήματά τους, στηρίζοντας ταυτόχρονα τους Έλληνες παραγωγούς.

Η πλατφόρμα συμμετοχής “Η ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ” έχει ως στόχο να μπορούμε να αγοράζουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας και τις καλές πρακτικές παραγωγής, ενώ ταυτόχρονα να αποφασίζουμε το οικονομικό αντίκτυπο στην τελική τιμή πώλησης.

Στην διαδικτυακή πλατφόρμα www.imarkatoukatanaloti.gr, θα αναρτώνται ερωτηματολόγια με τις προδιαγραφές του κάθε προϊόντος. Οι καταναλωτές επιλέγουν τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν βλέποντας διαδραστικά σε πραγματικό χρόνο το πως η κάθε επιλογή τους επηρεάζει τη τελική τιμή λιανικής πώληση. Τα προϊόντα έπειτα θα παράγονται, ακολουθώντας υπεύθυνα τις προδιαγραφές που θα έχουν αποφασίσει οι καταναλωτές. Αυτό επιτρέπει μια σημαντική εξοικονόμηση στη τελική τιμή πώλησης από την οποία επωφελείται και ο παραγωγός που θα αμείβεται καλύτερα, προσφέροντας ασύγκριτα πιο ποιοτικά προϊόντα με σημαντικό αντίκτυπο και στο περιβάλλον.

Το πρώτο ερωτηματολόγιο, αφορά το γάλα το οποίο και θα είναι το πρώτο προϊόν που θα βγει στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Συμπληρώστε το στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.imarkatoukatanaloti.gr/gr/-/%CF%86%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B1

Γιατί να ψηφίσετε ;
 

Γιατί τα προϊόντα θα δημιουργηθούν σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές
Γιατί η ψήφος σας είναι δήλωση συμμετοχής στις επόμενες ψηφοφορίες. Θα μπορούμε έτσι να σας ενημερώνουμε κάθε φορά που ένα ερωτηματολόγιο προϊόντος θα είναι online 
Γιατί έμπρακτα στηρίζετε τους Έλληνες Παραγωγούς
Γιατί η Μάρκα Του Καταναλωτή «Ποιος είναι το Αφεντικό;» είναι η δική σας μάρκα και θέλουμε να είναι αξιόπιστη, δίκαιη, διαφανής

Σοκ στο Αγρίνιο: Ασθενής πέθανε λίγες ημέρες αφού πήρε εξιτήριο – Τι απαντά το νοσοκομείο

Ektakti Epikairotita 0 1

Σοκ στο Αγρίνιο: Ασθενής πέθανε λίγες ημέρες αφού πήρε εξιτήριο – Τι απαντά το νοσοκομείο

Οι πρώτες πληροφορίες για τον άτυχο ασθενή στο Αγρίνιο - Οι αρχές ερευνούν τα αίτια…

Μαμαλάκης για Βέφα: «Λυπάμαι που στην ηλικία της θα ασχοληθεί με την πολιτική και με αυτό το κόμμα μάλιστα» (Video)

mamalakis alexiadou 2

Μαμαλάκης για Βέφα: «Λυπάμαι που στην ηλικία της θα ασχοληθεί με την πολιτική και με αυτό το κόμμα μάλιστα» (Video)

«Ένας κουρασμένος άνθρωπος τι μπορεί να προσφέρει στην πολιτική; Μέχρι και η μετακίνησή του είναι…

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Zantac FAQs img

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Όπως μετέδωσε το Bloomberg, η συμφωνία προβλέπει την καταβολή 25.000 δολαρίων σε κάθε χρήστη.