Newsroom

Newsroom

Μετά το σάλο αποσύρθηκαν οι αστυνομικοί από τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη

Μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί ότι ο παρουσιαστής -μανάντζερ- Μένιος Φουρθιώτης  ότι φυλάσσεται  από 14 αστυνομικούς, οδήγησε το  Αρχηγείο της ΕΛΑΣ στην απόφαση να  αποσυρθούν όλοι από την φύλαξη του.

90472027 2721756227879388 3856306648083595264 n

Παρά το ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υποστήριζε μέχρι σήμερα ότι δεν υπήρχε καμία φύλαξη του παρουσιαστή, σήμερα αποσύρθηκαν οι 6 αστυνομικοί, τα πέντε περιπολικά με τα πληρώματά τους από ισάριθμα αστυνομικά τμήματα που φύλαγαν το σπίτι του επί 24ωρου βάσης καθώς και το πολυτελές τζιπ που του είχε διατεθεί όπως είχε αποκαλύψει το documentonews.gr. Μάλιστα, η ΓΑΔΑ η ίδια είχε προλάβει να εκθέσει τον υπουργό, καθώς  μόλις την περασμένη Τετάρτη, στις 24 Μαρτίου, με ανακοίνωσή της ανέφερε ότι τα «περί φύλαξης δημοσιογράφων δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, μετά από την παρέμβαση του κ. Χρυσοχοΐδη, ο Αρχηγός, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, έδωσε εντολή στην αρμόδια επιτροπή να επαναξιολογήσει την απόφαση με την οποία είχε χορηγηθεί αστυνομική φρουρά στον Μένιο Φουρθιώτη. Μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής, αποφασίστηκε η απόσυρση όλων των αστυνομικών, τόσο από το σπίτι όσο και από την συνοδεία του Μένιου Φουρθιώτη.  

Νωρίτερα, ο Μένιος Φουρθιώτης μέσω του δικηγόρου του, δεν διέψευσε το γεγονός ότι ότι φυλάσσεται από 14 αστυνομικούς, αλλά αντιθέτως ισχυρίζεται ότι η η «ΕΛ.ΑΣ έχει γνωματεύσει οκτώ φορές στο πρόσφατο παρελθόν ότι αποτελεί ευπαθή στόχο». Στην συνέχεια,  στρέφει τα πυρά του και στην ΕΛ.ΑΣ για την διαρροή… εγγράφων, καθώς όπως αναφέρει: «Η συνεχιζόμενη αδυναμία της Αστυνομίας να προφυλάξει τα επιχειρησιακά της απόρρητα έγγραφα που αφορούν στο πρόσωπο του εντολέως μας, τα οποία αναπαράγονται συνεχώς σε πλήθος ιστοσελίδων, είναι τουλάχιστον άξια διερεύνησης και εκθέτει εξακολουθητικά σε μέγιστο κίνδυνο την ασφάλεια του» αναφέρει η δικηγορική εταιρεία Ν.Τ.  Αγαπηνός και Συνεργάτες». 

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που αναφέρει το  TheTOC, το τελευταίο διάστημα η σχέση του παρουσιαστή προς τους ένστολους συνοδούς του έχει διαταραχθεί λόγω της απρεπούς συμπεριφοράς του Φουρθιώτη.

Τέλος, ο Μένιος Φουρθιώτης ισχυρίζεται ότι το τεθωρακισμένο όχημα δεν ανήκει στην ΕΛ.ΑΣ. αλλά του έχει παραχωρηθεί η χρήση του από την εταιρία συμφερόντων του «PARTY FM ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΕ».

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…