Μετά το «επιτυχημένο» πλαφόν στα PCR, ο Γεωργιάδης υπόσχεται πλαφόν σε καύσιμα και σιτάρι

Την επιβολή πλαφόν κέρδους στα καύσιμα αλλά και σε όποιο προϊόν σχετίζεται ή επηρεάζεται από τον πόλεμο στην Ουκρανία, ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι θα επιβάλει η κυβέρνηση.

Μετά την επιτυχημένη και έγκαιρη παρέμβαση της κυβέρνησης να ορίσει ανώτατη τιμή στα pcr test, τώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε ότι θα βάλει ανώτατο πλαφόν  και σε μια άλλη σειρά προϊόντων που επηρεάζεται από τον πόλεμο στην Ουκρανία. 

Συγκεκριμένα, την επιβολή πλαφόν κέρδους στα καύσιμα αλλά και σε όποιο προϊόν σχετίζεται ή επηρεάζεται από τον πόλεμο στην Ουκρανία, ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι θα επιβάλει η κυβέρνηση.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης (1/3) στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» του Blue Sky, ανακοίνωσε ότι η σχετική διάταξη-τροπολογία είναι έτοιμη και θα κατατεθεί σε μικρό χρονικό διάστημα στη Βουλή.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε να υποστηρίζει την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να εμπλέξει την Ελλάδα στον πόλεμο και να την στρέψει εναντίον της Ρωσίας, λέγοντας ότι η Ελλάδα έπραξε καλώς που έστειλε στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία και τόνισε πως θα έχει όφελος από τη δημιουργία ενός κοινού ευρωπαϊκού αμυντικού μηχανισμού.

Η Ελλάδα πρόσθεσε είναι με αυτόν που δέχτηκε την επίθεση και βρίσκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.