Newsroom

Newsroom

Μετά το Αστερίξ και τον Οβελίξ θα φέρει και τον Πανοραμίξ… ο Νεόφυτος Μόρφου να ελέγξει το εμβόλιο

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ξαναχτυπά...

morfou 0

Μετά  το τελευταίο του εύρημα, ότι η  περιπέτεια του Αστερίξ στον Υπεριταλικό που κυκλοφόρησε το 2017 και τον μασκοφόρο ήρωα Κορονοϊούς, είναι μια συνομωσία για για να επιβληθεί ο κορονοϊος στον πλανήτη, επιστρέφει… με  μια πιο επιστημονική  βερσιόν.

Σε μια προσπάθεια άμβλυνσης των ανησυχιών που προκαλούνται στο κοινό για την ασφάλεια των εμβολίων κατά του κορονοϊού, ο Μητροπολίτης Μόρφου  Νεόφυτος έκανε μια τρελή… για τα δεδομένα πρόταση για αύξηση του ελέγχου της ασφάλειας των εμβολίων.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη του, στο ραδιόφωνο «Focus FM 103,6» της Θεσσαλονίκης ο Κύπριος Ιεράρχης πρότεινε την σύσταση μιας ανεξάρτητης επιστημονικής ομάδας από την Εκκλησία της Κύπρου για συμβολή στον έλεγχο όλων των διαθέσιμων εμβολίων του κορονοϊό.

«Σε επίπεδο πρακτικό, ήδη έχω στείλει ένα μήνυμα στον δικό μας Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου να δημιουργήσουμε ως Ιεραρχία μιαν επιστημονική ομάδα ιατρών, επιδημιολόγων, γενετιστών οι οποίοι θα μας γνωμοδοτήσουν για όποια εμβόλια φέρουν τα διάφορα πολυθρύλητα και πολυθρήνητα ιδρύματα παγκόσμια. Λοιπόν, για να μας ενημερώσουν, να γνωμοδοτήσουν και τότε εμείς ως μια παράλληλη πνευματική οντότητα που είναι η Εκκλησία εδώ και χιλιάδες χρόνια να πει στο λαό ποιο είναι το ασφαλές και ποιο δεν είναι ασφαλές εμβόλιο», είπε.

Εν ολίγοις ο  Μητροπολίτης Μόρφου  Νεόφυτος, μετά το Αστερίξ και τον Οβελίξ θα φέρει και τον Πανοραμίξ να ελέγξει το (φίλτρο) εμβόλιο!

 

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…