Μετά από τον "Σημιτάνθρωπο" Χαρδούβελη κι ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ…

Με αφορμή την ανακοίνωση – επίθεση στη Δικαιοσύνη, που εξαπέλυσε ο υπόδικος Ανδρέας Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ…

georgiou

Με αφορμή την ανακοίνωση – επίθεση στη Δικαιοσύνη, που εξαπέλυσε ο υπόδικος Ανδρέας Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικραρείας Τέρενς Κουίκ, έκανε το εξής σχόλιο:

 «Μετά τον Σημιτάνθρωπο Γκίκα Χαρδούβελη, ήλθε η σειρά του υπόδικου Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, του εκλεκτού των Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, να εξαπολύσει απαράδεκτες επιθέσεις στην ελληνική Δικαιοσύνη, με βαρύτατους υπαινιγμούς και αποδίδοντάς της ακόμα και σκοπιμότητες στην διαχείριση της έρευνας για τα αλλοιωμένα στατιστικά στοιχεία.

 Ως πότε θα σιωπούν στη Νέα Δημοκρατία, ως εταίροι της ασύμμετρης συγκυβέρνησης, για τις επιθέσεις του πρώην στελέχους του ΔΝΤ και σήμερα κρατικού αξιωματούχου, στην Δικαιοσύνη; (Προφανώς δεν τους ενδιαφέρει το κρεσέντο των χαρακτηρισμών του και η μετάθεση όλων των ευθυνών της ΕΛΣΤΑΤ, στη τελευταία κυβέρνηση της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή. Δικό τους ζήτημα)».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…