Newsroom

Newsroom

Μετά από αυτή την ανάρτηση ο Τζήμερος μπορεί να περιμένει πρόταση από τη Χρυσή Αυγή (εικόνα)

Το ότι ο Θάνος Τζήμερος έχει εκτραχυνθεί είναι γεγονός. Η ρητορική του ολοένα και θυμίζει ρητορική Χρυσής Αυγής. Σήμερα ωστόσο, ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά!» ξεπέρασε τον εαυτό του.

5a6a1da51dc524cd128b456b

Σχολιάζοντας στον λογαριασμό του στο facebook το ζήτημα της ποσόστωσης στην απορρόφηση προσφύγων, ο Τζήμερος παρατηρεί αρχικά ότι όταν τα νησιά του Αιγαίου που σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος ζητούν την απορρόφηση κάποιου αριθμού προσφύγων από νομούς της ενδοχώρας, αντιμετωπίζουν αρνητική στάση. Κι ενώ περιμένει κανείς να διαβάσει κάποια σοβαρή πρόταση, ο Τζήμερος καταφέρνει μέσα σε λίγες αράδες να αποδείξει ότι τα περί φιλελευθερισμού που δήθεν πρεσβεύει δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα. Προσέξτε τι προτείνει και θα καταλάβετε. 

Ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά!» δεν θέλει ποσόστοση και λόγος είναι απλός. Διότι όλοι όσοι έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα για να γλιτώσουν από πολέμους είναι «λαθρομετανάστες». Γράφει χαρακτηριστικά: «οι 

λαθρομετανάστες (είναι όλοι λαθρομετανάστες – δεν υπάρχει ούτε ένας πρόσφυγας, διότι πρόσφυγας είσαι στην πρώτη χώρα υποδοχής) μένουν υπό κράτηση, μέχρι να απελαθούν. Υπάρχουν τόσα ευημερούντα ισλαμικά κράτη για να τους υποδεχθούν. Ας διαλέξουν ποιο θέλουν. Αν δεν επιλέξουν την οικειοθελή αποχώρηση θα μένουν υπό κράτηση – κανονική κράτηση 100%, όχι σε συνθήκες “ξέφραγο αμπέλι” που είναι σήμερα. Κράτηση μέχρι να δικασθούν, ακριβώς όπως προβλέπει ο νόμος και όπως έγινε μόνο με την περίπτωση των 8. Είναι μερικά δισεκατομμύρια που περιμένουν εκεί έξω. Αν η Ε.Ε. δεν κλείσει τις πόρτες στο τσουνάμι των επελαυνόντων μουσουλμάνων, σε λίγα χρόνια θα γίνει χαλιφάτο χωρίς να ανοίξει ούτε μύτη».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…