Μεσσήνη: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 50χρονος

Ο εισαγγελέας Καλαμάτας απήγγειλε σήμερα την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, προς τον 50χρονο που επιτέθηκε με καυστικό οξύ στην πρώην σύζυγό του.

σύλληψη 1

Το απόγευμα ο 50χρονος φερόμενος ως δράστης της αδιανόητης επίθεσης με οξύ οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα. Ο 50χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 13 Αυγούστου. Ο καθ’ομολογίαν δράστης μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Καλαμάτας όπου συνεχίζετε η κράτηση του.

Ο 50χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ισχυριζόμενος στους αστυνομικούς ότι υπήρχαν προσωπικές διαφορές με το θύμα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 50χρονος έχει μετανιώσει για την πράξη του και είναι διατεθειμένος να βοηθήσει για την αποκατάσταση της υγείας της πρώην συζύγου του.

Ο άνδρας όταν συνελήφθη φέρεται να τα απέδωσε όλα σε οικονομικές διαφορές που είχε με την πρώην σύζυγό του. «Με είχε φεσώσει, χρωστούσε παντού και έπαιρνε χρήματα από τον λογαριασμό μου. Είχε κάνει οικονομικά ανοίγματα και δεν μπορούσα να τα πληρώνω εγώ», φέρεται να είπε ο 50χρονος σύμφωνα με τον Alpha ενώ δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του. «Το έχω μετανιώσει, δεν έπρεπε να της επιτεθώ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2015, όμως το τελευταίο διάστημα ζούσαν μαζί για οικονομικούς λόγους. Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη όταν πήγε στο νοσοκομείο να δει το θύμα.

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο επιθετικής και αμυντικής δράσης

iran pyrayloi

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο επιθετικής και αμυντικής δράσης

Η συνεδρίαση του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ ολοκληρώθηκε μετά από αρκετές ώρες διαβουλεύσεων