Newsroom

Newsroom

Μεσσήνη – Επίθεση με καυστικό υγρό σε 49χρονη: Πώς έστησε την ενέδρα ο δράστης

Στη σύλληψη ενός 50χρονου για την επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη στη Μεσσήνη προχώρησαν οι Αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για τον πρώην σύζυγό της

peripoliko 5

Στη σύλληψη ενός 50χρονου για την επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη στη Μεσσήνη προχώρησαν οι Αρχές, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για τον πρώην σύζυγο της 49χρονης γυναίκας, με την οποία είχε χωρίσει από το 2015.

Η γυναίκα περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα έφτασε στην επιχείρηση καθαρισμού ιματισμού που εργάζεται και την ώρα που πήγαινε να ανοίξει, ο άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του αρχικά προσπάθησε να την ακινητοποιήσει και να της βάλει κάποιο πανί στο πρόσωπο. Στη συνέχεια και αφού δεν κατάφερε να την ακινητοποιήσει, της πέταξε το υγρό που μετέφερε πιθανότατα σε κάποια φιάλη και τράπηκε σε φυγή.

Η 49χρονη, μητέρα τεσσάρων παιδιών, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρό έγκαυμα στο ένα της μάτι στην οφθαλμολογική κλινική.

Ο 50χρονος συλληφθείς, ομολόγησε την πράξη του, ισχυριζόμενος στους αστυνομικούς ότι υπήρχαν προσωπικές διαφορές με το θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα το τελευταίο διάστημα ζούσαν μαζί. Με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, το απόγευμα σήμερα (Πέμπτη). Η δικογραφία τον παραπέμπει με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…