Newsroom

Newsroom

Μεσολόγγι – Νέες εξελίξεις: Συνομιλία 12 δευτερολέπτων του κρεοπώλη με τον Μπάμπη… «Έχω κενά μνήμης»

Νέες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι

Μεσολόγγι

Συνεχίζεται το θρίλερ σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι, καθώς για ακόμα μια ημέρα δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείο ζωής από τον νεαρό άνδρα, με τις αρχές να επικεντρώνονται στον τελευταίο άνδρα που τον είδε ζωντανό.

Αυτός είναι ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος είχε πάει για κυνήγι μαζί με τον 31χρονο και όπως ισχυρίζεται τον άφησε εκείνο το βράδυ στα ΤΕΙ Μεσολογγίου για να συναντήσει έναν άγνωστο άνδρα.

Μάλιστα όπως φάνηκε και από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου οι δυο άνδρες είχαν μια πολύ μικρή συνομιλία μεταξύ τους, διάρκειας 12 δευτερολέπτων, πριν ο 50χρονος αφήσει το κινητό του σπίτι του και πάει να παραλάβει τον 31χρονο και τον πάει να συναντήσει τον άγνωστο άνδρα.

«Εχω κενά μνήμης , ξέρω ότι δεν με πιστεύετε , γνωρίζω ότι επιβαρύνω τη θέση μου αλλά δε θυμάμαι», αυτές είναι οι φράσεις με τις οποίες φαίνεται να απαντά στις αρχές ο 50χρονος κρεοπώλης, η αστυνομία ωστόσο έχει επικεντρωθεί σε μερικές ανακρίβειες του κρεοπώλη όσον αφορά τη χρονική αλληλουχία των γεγονότων.

Μεσσολόγι – Θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου

Θρίλερ τις τελευταίες ημέρες στο Μεσολόγγι, καθώς από την Πέμπτη φίλοι και συγγενείς του 31χρονου Μπάμπη ψάχνουν τα ίχνη του αγαπημένου τους ανθρώπου, χωρίς όμως να έχει υπάρξει καμία εξέλιξη με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Οι αρχές τις τελευταίες ώρες έχουν εστιάσει στον τελευταίο άνθρωπο που τον είδε, έναν 51χρονο κρεοπώλη, ο οποίος λεγόταν ότι θα πήγαινε για κυνήγι με τον νεαρό άνδρα και έκτοτε ο δεύτερος αγνοείται. Μάλιστα οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών υπηρεσιών προσπαθούν να βρουν απαντήσεις στα κενά που έχουν οι καταθέσεις του 51χρονου.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο κρεοπώλης ισχυρίζεται ότι άφησε τον 31χρονο στα ΤΕΙ Μεσολογγίου αργά το βράδυ για να συναντηθεί με έναν άγνωστο άνδρα, ενώ παράλληλα μετά από εκείνη τη νύχτα ο ίδιος δεν γύρισε στο Μεσολόγγι, αλλά πήγε στην ορεινή Ναυπακτία όπου και τον εντόπισε η αστυνομία.

Αυτό που κάνει ακόμα πιο περίεργη την υπόθεση φυσικά είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με πολλά ρεπορτάζ ο 51χρονος χρωστούσε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στον Μπάμπη και ότι ο νεαρός άνδρας σχεδίαζε να κάνει κουβέντα στο κυνήγι για την επιστροφή των χρημάτων, με τον κρεοπώλη να ισχυρίζεται ότι τα έχει επιστρέψει.

Σοκ σε πλοίο για την Ίο: Έξι μαθητές τραυματίστηκαν στις κυλιόμενες σκάλες – 14χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας

6212764

Σοκ σε πλοίο για την Ίο: Έξι μαθητές τραυματίστηκαν στις κυλιόμενες σκάλες – 14χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας

Μαθητές από σχολείο της Θήρας βρίσκονταν στο πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» με προορισμό την Ίο, όταν…

Καιρός: Έρχεται αφρικανική σκόνη διαρκείας σε δύο κύματα – Πότε αρχίζει το φαινόμενο στη χώρα

6201041

Καιρός: Έρχεται αφρικανική σκόνη διαρκείας σε δύο κύματα – Πότε αρχίζει το φαινόμενο στη χώρα

«Ενδέχεται οι συγκεντρώσεις της σαχαριανής σκόνης να αυξήσουν τις συγκεντρώσεις των αιωρούμενων σωματιδίων στην ατμόσφαιρα…