Μεσημεριανή καταδρομική επιχείρηση στο σπίτι του Φλαμπουράρη

Άμεση αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση. Την καταδίκη της εξέφρασε και η ΝΔ.

597c88d01dc5246c7d8b460c

Στόχος επίθεσης για μία ακόμη φορά έγινε το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια. Αυτή την φορά το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη έγινε στόχος, όχι βραδυ αλλά αλλά μέρα-μεσημέρι. Αυτή είναι η όγδοη φορά που το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη γίνεται στόχος επίθεσης, από τον περασμένο Νοέμβριο.

Η ομάδα των νεαρών, που αριθμούσε τουλάχιστον δέκα άτομα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες έριξε τουλάχιστον τρεις μολότοφ, ενώ δεν γλίτωσε από την επίθεση ούτε και η διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας.

Από τις ρίψεις μολότοφ ένα αστυνομικό όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες.

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μας φοβίζουν μαφιόζικα χτυπήματα

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, για την επίθεση εναντίον της κατοικίας του Αλ. Φλαμπουράρη, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

“Η πολλοστή επίθεση στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας ,Αλέκου Φλαμπουράρη αποδεικνύει την εμμονή σκοτεινών κύκλων, εναντίον του προσώπου του.

Η ώρα της επίθεσης, μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, σε σημείο όπου από τύχη δεν υπήρχαν περαστικοί, προσιδιάζει σε αδίσταχτους ανθρώπους του υποκόσμου. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η κυβέρνηση πρόκειται να φοβηθούν από τέτοια μαφιόζικα χτυπήματα”.

Η Ν.Δ.

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος «καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο» τη νέα επίθεση στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη.

Με την ίδια ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί «την Κυβέρνηση και τον κατ’ ευφημισμό Yπουργό Προστασίας του Πολίτη να βάλουν τέλος σε αυτήν την νοσηρή κατάσταση».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…