Newsroom

Newsroom

Μεσαίωνας-Απίστευτος λίβελος για τους ομοφυλόφιλους από τον εκδότη του ekklisiaonline

Τό βαθύ κόμπλεξ κύκλών της Εκκλησίας περί θέματα σεξουάλικότητας εκφράζει ο εκδότης του ekklisiaonline θέλωντας να ικανοποιήσει για μία ακόμα φορά τα συντηρητικά στρώματα που δυσανασχετούν στις απόψεις περί θηλυκής πλευράς από τους άντρες, έστω και αν σχολιάζουν σκηνή από ταινία

αλμπανης

Τα πράγματα αλλάζουν. Οι άνθρωποι λένε πλέον ελεύθερα τη γνώμη τους, ανοιχτά και μάλιστα χωρίς κόμπλεξ. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει για τους κύκλους τι εκκλησίας και όσους την περιβάλουν. που δύο άνδρες αποφάσισαν να δώσουν ένα φιλί και τώρα, θα πέσουνε μηνύσεις. Η Εκκλησία που είναι αντίθετη δεν στα διαζύγια, στις αμβλώσεις, στον πολιτικό γάμο, στο σύμφωνο συμβίωσης, τώρα ενοχλήθηκε κατα πώς φαίνεται από που δύο άνδρες αποφάσισαν να δώσουν ένα φιλί και τώρα, θα πέσουνε μηνύσεις. Αυτό δείχνει η κίνηση του εκδότη του ekklisiaonline, Καραγιάννη Ανδρέα, που απειλεί πως θα κινηθεί νομικά και θα κάνει καταγγελία στο ΕΣΡ, επειδή ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε ένα φιλί στον Θεοχάρη Ιωαννίδη στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, προκειμένου να στείλει το μήνυμα πως «τα φιλιά είναι ωραία».

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Night Out», όπου βρέθηκε ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, λίγα λεπτά μετά το φινάλε του πρώτου κύκλου του εξαιρετικά επιτυχημένου «Maestro».

Ο Αλμπάνης σχολίασε, μεταξύ άλλων, τη σκηνή του φιλιού μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών – Ορέστη Χαλκιά και Γιώργου Μπένου.

Ο εκδότης για το φιλί Αλμπάνη – Ιωαννίδη

Η σκηνή φαίνεται ότι ενόχλησε τον Ανδρέα Καραγιάννη, ο οποίος μέσω του Ekklisiaonline επιδόθηκε σε έναν απίστευτο λίβελο για τους ομοφυλόφιλους, όπου μεταξύ άλλων σημείωσε πως «η ομοφυλοφιλία αντίκειται στο δημιουργικό σχέδιο του Θεού για τη ενότητα του ανθρωπίνου γένους, η οποία έγκειται στην ύπαρξη δύο φύλων, του αρσενικού και του θηλυκού.

Σε άλλο σημείο τονίζει πως «ο Απόστολος Παύλος και οι Πατέρες της Εκκλησίας έχουν εκφραστεί αυστηρά κατά της ομοφυλοφιλίας και θεωρούν ότι δεν πρόκειται περί συντροφικότητας, αλλά περί διαστροφικής φιληδονίας ορισμένων προσώπων, που δεν είναι από τη φύση τους τέτοια, αλλά γίνονται εξαιτίας της ακολασίας και του έκφυλου τρόπου ζωής τους. Άρα η θεολογία μας δεν αφήνει περιθώρια να δικαιολογηθεί η ομοφυλόφιλη πράξη και κατάσταση, πολλώ δε μάλλον να γίνει αποδεκτή ως φυσική αδυναμία και να μη θεωρείται αμάρτημα, αστοχία δηλαδή από τον αρχικό προορισμό του ανθρώπου που είναι το «καθ’ ομοίωσιν».

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…