Newsroom

Newsroom

Μέρκελ: Ως Ευρωπαίοι πρέπει να σκεφτούμε πως θα καταπολεμήσουμε τις αιτίες των προσφυγικών ροών

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ προσερχόμενη στην έκτακτη σύνοδο κορυφής της ΕΕ για το προσφυγικό δήλωσε μεταξύ άλλων πως "Προσπαθουμε να σκεφτούμε πώς μπορουμε να συνεισφέρουμε ως Ευρωπαίοι στην καταπολέμηση των αιτιών των προσφυγικών ροών"

merkel 79

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ προσερχόμενη στην έκτακτη σύνοδο κορυφής της ΕΕ για το προσφυγικό δήλωσε μεταξύ άλλων πως “Προσπαθουμε να σκεφτούμε πώς μπορουμε να συνεισφέρουμε ως Ευρωπαίοι στην καταπολέμηση των αιτιών των προσφυγικών ροών”

Είναι σημαντικό καθήκον, τόνισε, να στείλουμε τα σωστά μηνύματα, ενώ πρόσθεσε ότι θα πρέπει να υπάρξει συζήτηση και με την Τουρκία, η οποία έχει ήδη υποδεχθεί 2 εκατ. πρόσφυγες.

«Μετά την επίσκεψη του κ. Τουσκ στην Τουρκία, θα μιλήσω και με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν στη Νέα Υόρκη», πρόσθεσε η κ. Μέρκελ, σημειώνοντας ότι η Ευρώπη δεν έχει το δικαίωμα να πει ότι δεν θα τα καταφέρει να αντιμετωπίσει αυτή την κρίση.

 

Καιρός: Νέα επιδείνωση τις επόμενες ώρες – Έρχονται καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

kairos kataigides

Καιρός: Νέα επιδείνωση τις επόμενες ώρες – Έρχονται καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

Κακοκαιρία διαρκείας και έντονα φαινόμενα σε αρκετές περιοχές, δείχνουν τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα

Blue Star Myconos: Νέα καταγγελία για υπεράριθμους επιβάτες – Συνθήκες ακραίου συνωστισμού στο πλοίο

5e6a47f4825e631282352a82 1024x684 1

Blue Star Myconos: Νέα καταγγελία για υπεράριθμους επιβάτες – Συνθήκες ακραίου συνωστισμού στο πλοίο

"Οι άνθρωποι βρίσκονται καθισμένοι στις σκάλες, στο πάτωμα" - Τι καταγγέλλει αναγνώστρια

ΠΑΣΟΚ: «Τρικυμία» για την επιστροφή του Πάχτα – Η αιχμηρή επιστολή στελεχών στον Ανδρουλάκη

5abcdeaccd3a18305d496b32

ΠΑΣΟΚ: «Τρικυμία» για την επιστροφή του Πάχτα – Η αιχμηρή επιστολή στελεχών στον Ανδρουλάκη

"Αν δεν το διαπιστώναμε ιδίοις όμμασι, θα το θεωρούσαμε κακόγουστο αστείο. Δυστυχώς, πρόκειται για πραγματικότητα"