«Μερακλήδες» στην Περιφέρεια Αττικής κάνουν like σε τρολαρίσματα για Μητσοτάκη και Μακρόν

Like από την Περιφέρεια του Γιώργου Πατούλη και σε καυστικότατο tweet για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την... αρχαιοκαπηλεία.

Screenshot 2022 04 19 150616

Μπορεί να έχουμε ασκήσει δριμεία κριτική κατά καιρούς στην Περιφέρεια Αττικής, που υπό την ηγεσία του Γιώργου Πατούλη έχει δώσει λαβές σε πολλές περιπτώσεις διαχείρισης κρίσεων την τελευταία τριετία, ωστόσο θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι τουλάχιστον από χιούμορ πάνε καλά.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα “likes” που κάνει από τον επίσημο λογαριασμό της η Περιφέρεια Αττικής στο twitter, αφού τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να δείχνει τις αδυναμίες της σε διαδικτυακά τρολαρίσματα, τα οποία εκτείνονται από τη viral φωτογραφία του Εμανουέλ Μακρόν με το ανοιχτό πουκάμισο και φτάνουν ακόμη και στο να βάζουν «καρδούλες» σε καυστικές ατάκες κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα της φερόμενης αρχαιοκαπηλείας της οικογένειάς του.

Αν λοιπόν κανείς επισκεφτεί τη σελίδα των likes της Περιφέρειας, θα δει τον λογαριασμό να επικροτεί ανάρτηση που έχει τη viral φωτογραφία του γάλλου προέδρου με το σχόλιο «έχω δει τσόντες να ξεκινάνε έτσι», ενώ νωρίτερα είχε κάνει like σε ανάρτηση που έγραφε: «Οι Μητσοτάκηδες στις πανελλαδικές δεν δίνουν αρχαία, παίρνουν». Αξίζει πάντως να την επισκεφτείτε γιατί εκεί θα δείτε κι άλλες εκπλήξεις…

Εξαιρετικό χιούμορ! Πάντα τέτοια!

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…