ΜέΡΑ25: Να καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας

Μέσω ανακοίνωσής του, το ΜέΡΑ25 στηλιτεύει την ασυνεννοησία που επικρατεί στις τάξεις των κυβερνητικών στελεχών αναφορικά με τις εξαγγελίες περί χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων.

5279924 2

«Οι πολίτες διαπιστώνουν καθημερινά με τρόμο ότι το τιμόνι της διαχείρισης της πανδημίας το κρατάνε λούμπεν τύποι μεθυσμένοι από την εξουσία, και στο πλάϊ του πολύ στενού δρομου χάσκει αχανής γκρεμός», τονίζει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το κόμμα, καλώντας την κυβέρνηση να τερματίσει άμεσα την αποστολή sms στο 13033 αλλά και τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όταν η έμφυτη αυταρχικότητα συναντάει την έμφυτη ανικανότητα, το αποτέλεσμα είναι η διαχείριση της πανδημίας α-λα νεοδημοκρατικά.

Ο ένας Υπουργός δηλώνει ότι τα sms θα καταργηθούν σύντομα, ο άλλος ότι θα αργήσουν ακόμα, βραχυκύκλωσαν και τη «Λίστα Πέτσα» που δε βγάζει άκρη ποια είναι η σωστή γραμμή, και τη μία μέρα μιλούν για την επιβολή των προστίμων και την άλλη για την άρση των περιορισμών.

Οι πολίτες διαπιστώνουν καθημερινά με τρόμο ότι το τιμόνι της διαχείρισης της πανδημίας το κρατάνε λούμπεν τύποι μεθυσμένοι από την εξουσία, και στο πλάϊ του πολύ στενού δρομου χάσκει αχανής γκρεμός.

Πόσο ακόμα; Επείγει πια να τερματίσει ο εμπαιγμός της κοινωνίας και να καταργηθούν άμεσα τόσο τα sms, όσο και η νυχτερινή απαγόρευση που ως μόνο αποτέλεσμα έχουν την συντήρηση του αυταρχισμού της Κυβέρνησης.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους