Newsroom

Newsroom

ΜέΡΑ25 για θάνατο 6χρονου στα Γρεβενά: Να λογοδοτήσει η κυβέρνηση – Άμεση παρέμβαση Εισαγγελέα

«Θα λογοδοτήσει άραγε κανείς από το Υπουργείο Υγείας και την Κυβέρνηση γι' αυτά τα εγκλήματα;» αναρωτιέται ο εκπρόσωπο τύπου το ΜέΡΑ25

mera25 0

Παρέμβαση εισαγγελέα στην υπόθεση του 6χρονου παιδιού από τα Γρεβενά, που υπέστη ανακοπή και κατέληξε μετά από περιπέτεια με τα νοσοκομεία και το ασθενοφόρο που το μετέφερε, ζητάει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Η είδηση πως 6χρονος από τα Γρεβενά που υπέστη ανακοπή και χρειάστηκε να διασωληνωθεί, μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη επειδή στα Γρεβενά δεν υπήρχε εντατική, χωρίς να καταφέρει όμως ούτε εκεί να βρει ελεύθερη εντατική με αποτέλεσμα να μπει σε ασθενοφόρο για την Πάτρα, το οποίο όμως κι αυτό, χάλασε στον δρόμο και το παιδί τελικά κατέληξε, είναι εξοργιστική» αναφέρει ο κ. Κριθαρίδης σε δήλωσή του.

Και συνεχίζει: «Το ΕΣΥ του κ. Μητσοτάκη και των μνημονιακών προκατόχων του, με τις δημόσιες δομές Yγείας να έχουν αποψιλωθεί για να ικανοποιηθούν είτε τα κελεύσματα της τρόικας είτε για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της ολιγαρχίας που νέμεται τις ιδιωτικές κλινικές, είναι αυτό που μπορεί να στείλει ένα παιδί 6 χρονών, έως και 300 και πλέον χιλιόμετρα μακριά, για να βρει μία ΜΕΘ!

Θα λογοδοτήσει άραγε κανείς από το Υπουργείο Υγείας και την Κυβέρνηση γι’ αυτά τα εγκλήματα; Διότι το τραγικό αυτό συμβάν, δεν οφείλεται απλώς σε κάποια “ατυχία”, όταν κάποιοι με σχέδιο και προμελετημένα έχουν αφήσει τα δημόσια νοσοκομεία χωρίς τις απαραίτητες υποδομές και το προσωπικό.

Αναμένουμε να υπάρξει άμεσα παρέμβαση Εισαγγελέα».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…