Newsroom

Newsroom

ΜέΡΑ25 για Π. Καλαϊτζή: Μέχρι πότε όμως θα συνεχιστεί αυτή η σκευωρία;

Παρέμβαση υπέρ του Πάνου Καλαϊτζή, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, επειδή παραχώρησε το διαμέρισμά του ως χώρο καραντίνας σε έναν φίλο του που νοσούσε από κορονοϊό, κάνει το ΜέΡΑ25.

fylakes kalaitzis michailidis

Δήλωση εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης σχετικά με την υπόθεση του Π. Καλαϊτζή ο οποίος βρίσκεται εδώ και 7 μήνες προφυλακισμένος στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού επειδή παραχώρησε το διαμέρισμά του ως χώρο καραντίνας σε φίλο και συνάδελφό του που νοσούσε από κορονοϊό. Να σημειωθεί ότι ο αναρχικός Παναγιώτης Καλαϊτζής βρίσκεται σχεδόν επτά  μήνες προφυλακισμένος ως… «τρομοκράτης» χωρίς κανένα στοιχείο εναντίον του.

Ο Μιχάλης Κριθαρίδης επισημαίνει στην ανακοίνωσή του
«Αναμένουμε το Δικαστικό Συμβούλιο που συνεδρίασε την Τετάρτη να βάλει ένα τέλος σε αυτή την κατάφωρη παρανομία και αδικία των αρχών και να εκδώσει άμεσα Βούλευμα μη παράτασης της προφυλάκισης και απελευθέρωσης του Πάνου Καλαϊτζή.

Παράλληλα, πρέπει να καταργηθούν εδώ και τώρα οι τρομονόμοι τους οποίους διαχρονικά συντήρησαν και ενίσχυσαν οι μνημονιακές Κυβερνήσεις και η αστική εξουσία, για να πάψουν οι διώξεις του φρονήματος και των κοινωνικών σχέσεων, που πολλές φορές κι αυτές συνοδεύονται από πρότερες παράνομες παρακολουθήσεις για λόγους πάντα “εθνικής ασφάλειας”.

Δεν είναι δυνατόν νέοι άνθρωποι να εξοντώνονται στη φυλακή για το τίποτα, την ώρα που οι εκλεκτοί της Κυβέρνησης, βιαστές ανηλίκων βρίσκονται ελεύθεροι.

Να σταματήσει επιτέλους αυτή η ταξική και τοξική απονομή της αστικής δικαιοσύνης και η μεροληπτική νομοθέτηση των αστικών Κυβερνήσεων. Να πάψει η Κυβέρνηση να σχεδιάζει και να εφαρμόζει καθεστώτα “εξαίρεσης” για κάποιους και διακριτικής μεταχείρισης για κάποιους άλλους. Να μπει ένα τέλος σε αυτή την “κακοποίηση” του κράτους δικαίου από την Μητσοτάκης Α.Ε. που έχει εξελιχθεί πια σε κανονικό καθεστώς για τους “αντιφρονούντες”», καταλήγει

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…