ΜέΡΑ25: Επικοινωνιακή ωραιοποίηση της δυστοπικής πραγματικότητας της πανδημίας από την κυβέρνηση

«Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Κικίλιας συνεχίζουν μια εγκληματική πολιτική επιλογή μόνο και μόνο για να προστατέψουν τους κλινικάρχες, ολιγάρχες, φίλους τους και τα οικονομικά τους συμφέροντα. Η κοινωνία θρηνεί ήδη πλέον πάνω από 7.000 νεκρούς από την πανδημία, χωρίς όμως ακόμα κι αυτό να είναι αρκετό για να ιδρώσει το αυτί μιας ανάλγητης και εγκληματικής κυβέρνησης».

mera25 370x220 3

Για «εγκληματική πολιτική» της κυβέρνησης ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας «μόνο και μόνο για να προστατέψουν τους κλινικάρχες, ολιγάρχες, φίλους τους και τα οικονομικά τους συμφέροντα», κάνει λόγο το ΜέΡΑ25 με ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.

Σύμφωνα με το ΜέΡΑ25, η έξαρση της πανδημίας «χτυπάει» όλο και περισσότερο την Αττική, τα νοσοκομεία στην πρωτεύουσα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και η κατάσταση πλέον είναι δραματική, με τους γιατρούς να καταγγέλλουν διαλογή ασθενών για την εισαγωγή στις ΜΕΘ. Προσθέτει ότι «αυτή η κατάσταση για την οποία η κυβέρνηση φέρει τεράστια ευθύνη, δεν είναι αρκετή όπως φαίνεται ώστε να προβεί σε άμεση επίταξη των ιδιωτικών κλινικών και του προσωπικού τους».

Το ΜέΡΑ25 κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση «για επικοινωνιακή ωραιοποίηση της δυστοπικής πραγματικότητας της πανδημίας, με ευφάνταστα μαγειρέματα του αριθμού των εμβολιασμών, του “τέλους που είναι κοντά” και ενός καλοκαιριού που θα είναι “καλύτερο από το περσινό”».

Η ανακοίνωση επισημαίνει ακόμη: «Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Κικίλιας συνεχίζουν μια εγκληματική πολιτική επιλογή μόνο και μόνο για να προστατέψουν τους κλινικάρχες, ολιγάρχες, φίλους τους και τα οικονομικά τους συμφέροντα. Η κοινωνία θρηνεί ήδη πλέον πάνω από 7.000 νεκρούς από την πανδημία, χωρίς όμως ακόμα κι αυτό να είναι αρκετό για να ιδρώσει το αυτί μιας ανάλγητης και εγκληματικής κυβέρνησης».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…