«Μέρα δημοκρατίας και ευθύνης»

Εν μέσω χειροκροτημάτων από τους παρευρισκόμενους προσήλθε και αποχώρησε ο πρωθυπουργός από το δημοτικό σχολείο Κυψέλης, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

4813068

Αφού συνομίλησε με τους πολίτες που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στο εκλογικό κέντρο, στη συνέχεια άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας όσο περίμενε για να ψηφίσει, συνομίλησε και με έναν μαθητή που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο εκλογικό κέντρο.

«Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για την Ελλάδα, είναι μέρα δημοκρατίας. Είναι όμως ώρα και μέρα ευθύνης των πολλών, είναι μέρα ευθύνης του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού. Είναι ώρα και μέρα ευθύνης να επικυρώσει ο καθένας και η καθεμιά να εγκρίνει, να προστατέψει την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας αλλά και τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης, για να μην αφήσει καμία χαραμάδα, καμία κερκόπορτα σε κανέναν την επόμενη μέρα να τα πάρει πίσω ή να τα αμφισβητήσει, σε κανέναν είτε εντός είτε εκτός της χώρας. Είναι, λοιπόν, η ώρα της ευθύνης των πολλών για το σήμερα και το αύριο του τόπου. Σας ευχαριστώ», δήλωσε ο πρωθυπουργός.