ΜέΡΑ 25: «Να ξηλωθεί όλο το σύστημα της “Μητσοτάκης Α.Ε.”»

Το ΜέΡΑ 25 αναφέρει ότι «προϋπόθεση για όλα αυτά είναι να ξηλωθεί όλο το σύστημα της "Μητσοτάκης Α.Ε.", αυτή η υπηρεσία εξυπηρέτησης ολιγαρχικών συμφερόντων και καταλήστευσης, φτωχοποίησης και εγκατάλειψης του κοινωνικού συνόλου».

Πρώτη προτεραιότητα αυτές τις ώρες είναι να ενταθεί η προσπάθεια με όλα τα μέσα, εναέρια και επίγεια, για να τελειώσει ο εφιάλτης που βιώνει η φύση και οι πολίτες της χώρας, τονίζει το ΜέΡΑ 25 σε ανακοίνωσή του για τις πυρκαγιές.

Προσθέτει ότι στη συνέχεια να ξεκινήσει η άμεση αποκατάσταση των ζημιών και η ενίσχυση της πυροπροστασίας της χώρας σε χρηματοδότηση, μόνιμο προσωπικό και υποδομές.

Το ΜέΡΑ 25 τονίζει ότι «με τα πύρινα μέτωπα να συνεχίζουν για πολλοστή μέρα την καταστροφική επέλασή τους στη Βόρεια Εύβοια και την Ηλεία, οι προσπάθειες της κυβέρνησης να πείσει για την αποτελεσματικότητα της διαχείρισής της, εξαϋλώνονται μπροστά σε πολλαπλές καταγγελίες από κατοίκους ότι αφέθηκαν αβοήθητοι, με τα ήδη πενιχρά πυροσβεστικά μέσα να είναι σε πολλές περιπτώσεις άφαντα για πολύτιμες μέρες και ώρες». Σημειώνει, επίσης, ότι «η κλιματική κατάρρευση δυστυχώς είναι εδώ και πέρα από τις παγκόσμιες πολιτικές ανατροπής της χρειάζονται και εγχώριες πολιτικές θωράκισης έναντι των ακραίων καιρικών φαινομένων».

Το ΜέΡΑ 25 αναφέρει ότι «προϋπόθεση για όλα αυτά είναι να ξηλωθεί όλο το σύστημα της “Μητσοτάκης Α.Ε.”, αυτή η υπηρεσία εξυπηρέτησης ολιγαρχικών συμφερόντων και καταλήστευσης, φτωχοποίησης και εγκατάλειψης του κοινωνικού συνόλου».