ΜέΡΑ 25: «Ο Μητσοτάκης παριστάνει τον Τουρίστα Πρωθυπουργό - οι πολίτες απαιτούν αποκατάσταση των ζημιών»

Καταδεικνύει για άλλη μια φορά τη γύμνια και τις εγκληματικές ευθύνες του μνημονιακού κράτους που έχει αφήσει χωρίς ουσιαστική πυροπροστασία στη χώρα «για δημοσιονομικούς λόγους» σε μια εποχή κλιματικής καταστροφής».

NewsRoom 01/08/2021 | 21:06

Το ΜέΡΑ 25 σε ανακοίνωσή του επιτίθεται στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι «η μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαψε την Αχαΐα καταδεικνύει για άλλη μια φορά τη γύμνια και τις εγκληματικές ευθύνες του μνημονιακού κράτους που έχει αφήσει χωρίς ουσιαστική πυροπροστασία στη χώρα «για δημοσιονομικούς λόγους» σε μια εποχή κλιματικής καταστροφής».

Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτει το ΜέΡΑ 25, «να παριστάνει και πάλι τον Τουρίστα Πρωθυπουργό, οι πολίτες όμως απαιτούν άμεση και συνολική αποκατάσταση των ζημιών και των "πληγών" τους, αλλά και ουσιαστική ενίσχυση της δασοπροστασίας και πυροπροστασίας της χώρας».

Υποστηρίζει επίσης ότι «ξέρουμε πως για την Μητσοτάκης Α.Ε. η λύση δεν είναι οι προσλήψεις όπως μας τόνισε από το ΠΑΓΝΗ για το ΕΣΥ, εκτός αν αυτές αφορούν τους χιλιάδες "άριστους" μετακλητούς του επιτελικού του κράτους, η πολιτική προστασία όμως χρειάζεται μόνιμο προσωπικό, υποδομές και χρηματοδότηση».